på semester i sverige!

Har inte riktigt tid att blogga nu när vi är på semester. Men tänkte ändå ta mej tid att skriva lite nu vad vi har gjort dom dagar som har gått. :)
I lördags började vi åka neråt. Vi stannade på en camping i Gränna o hyrde en stuga. Vi hade ganska fint väder så vi kunde sola på eftermiddagen och efter vi hade ätit spelade vi lite volleyboll och lite kort innan vi gick och la oss. På söndagen åkte vi vidare neråt. Hade hyrt en privat stuga utanför Karlskrona.
I måndags hade vi ganska font väder så vi åkte och kollade på två öar, sturkö o tjurkö. På tjurkö fanns en fin strand så där stannade vi och solade o badade o spelade massa volleyboll. På eftermiddan blev det sämre väder så då åkte vi in till Karlskrona och kollade lite där. Lyckades hitta ett par nya jeans och ett linne.
I tisdags hade vi lite sämre väder så då åkte vi ner mot Skåne och Österlen. Såg massa fina ställen. Och vi köats oss från regn varje gång vi klev ur biöen och gick runt och tittade. :) igår lämnade vi den lilla stugan i Karlskrona och började åka uppåt. Har hyrt en annan privat stugan från igår tills på lördag, i st. Annas skärgård. Här är det super fint. Nära till två fina badplatser, så hoppas vi får fint väder nån dag innan vi åker hem.
Kommer kanske några bilder från våran lilla semester när jag har kommit hem. :)

Jag saknar mina två älsklingar där hemma! ;)<3 men nu är det inte så långt kvar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0