skit vader

Haft regn i tva dagar nu, och ska aven bli de imorn pa nyar.. Inte sa kul, men kunde ju vart samre ;) Och jag ar typ den enda av oss som inte fatt na farg alls. Kanns sa lagom kul. Har jag tur kan man kanske iaf nastan se bikinilinjen nar jag kommer hem. ;p
Men dom andra dagarna har vi iaf haft superfint vader me massa sol o skit varmt! Nastan lite skont me regn som svalkar lite, men bara NASTAN.
Imorn ar de nyar o de firas pa Koh Lanta. Pa sondag aker vi vidare mot Phi Phi, sa hoppas verkligen pa fint vader da.
Igar akte vi pa en liten tur runt har pa Koh Lanta eftersom de va daligt vader o inte fanns sa mkt o gora da. Va till Lanta Old Town o kollade en snabbis o sen akte vi upp pa ett berg dar dom har en restaurang med jattefin utsikt. Synd bara att de va daligt vader for de va inte lika fin utsikt da. :( men haftigt o se anda.
Ska forska lagga in lite bilder sen men far se nar jag orkar o har tid.
Nej nu ska jag nog ga o sova borjar bli trott, godnatt!

julafton

Riktigt varmt o skont har i Thailand. Bara hunnit sola o bada 2 dagar an, men fler ska de bli.
Vi ar i Ao Nang nu, o pa sondag aker vi till Koh Lanta en vecka, dar ska vi fira nyar.

Idag har vi vart pa Railey Beach o firat jul. Eller inte precis firat sa mycket, men solat o badat! Nastan outhardligt varmt i solen ibland, men skont. Har nyss vart o kakat o ska nog snart ga o lagga oss. Imorn blir det mer sol o bad.

Vi akte ju hit i mandags kvall, eller vi skulle akt hit i mandags kvall men blev natt ist. Planet skulle ga typ halv 12, men blev forsenat till kvart i 3, plus att vi inte lyfte forns typ 4. Sa vi landade typ halv 8 thailandsk tid i tisdags kvall i Bangkok. Nar vi landade va de 30 grader varmt, nastan 50 grader varmare har an hemma alltsa. I onsdags flog vi vidare till Krabi, o darifran akte vi minibuss till Ao Nang. Sa tisdagen o onsdagen bara forsvann.

God Jul!


minijul

Haft en superbra o mysig dag! Började me o försöka packa klart allting, o nu är bara de som är i Linde kvar att packa. Känns bra skönt att vi åker imorn. När jag va färdig med packningen gick jag ut för att hjälpa mamma o Matilda att skotta på parkeringen. Har ju snöat så sjukt mkt. Sen har vi gjort lite mer julfint överallt, o så klädde vi granen. Den blev riktigt fin, blir sån otrolig julstämning när granen står där. :) vid 6 kom mormor o Gunnar hit för att fira lite jul eftersom jag inte är hemma på julafton. Vi åt supergod mat o hade en supermysig kväll. Efter maten fick jag mina julklappar. Fick massa saker som jag verkligen ville ha, de bästa va nog plattången eftersom min gamla har blivit helt konstig. När alla paket va öppnade skulle vi spela lite spel. Spelade fyra gånger o jag vann alla gångerna, de måste ju betyda att jag är bäst ;)
Skrattade så jag fick ont i magen åt Matilda som hade klätt ut sej till tomte för o skoja till de lite. Helt klart den snyggaste tomte jag sett ;)
  


2 dagar kvar!

Har vart till skogen en sväng idag o hämtat julgran, den ska kläs imorn så att jag hinner va me o göra de också. :) Ska även ha lite julmys o jag ska få lite julklappar o vi ska äta gott o så imorn, med mamma, Matilda, Mormor o Gunnar. Fast nästan hela dan lär gå åt till att packa färdigt, känns inte alls som att jag har kommit så långt som jag borde. Jag kan verkligen inte göra saker i tid, är alltid ute i sista minuten o fixar saker.. Måste försöka lära mej o börja i tid o kanske till och med göra klart saker ett tag innan dom behöver va färdiga..
När vi hade kommit hem från skogen gjorde vi lite mat, sen gick vi in o bakade julgodis hos Rebecca o alla. Har haft riktigt kul, skrattat så jag kommer ha träningsvärk i magen imorn. Och allt godis blev skitgott! Synd att man inte är hemma o får smaka när allt ska ätas upp. Men blir väl massa gott till julen nästa år också, klarar mej nog utan ett år iaf.
Nej nu ska jag sova, måste ju upp o packa imorn så jag blir färdig nångång. Godnatt!


mys

Trevlig och mysig kväll hos Camilla med henne, Lina, Julia, pappa, Matilda o Jakob. Det blev tre-rätters-middag, som va skit gott! Svampstuvning i nå sorts bröd till förrätt, som va skit gott, fick ju Matildas också etersom hon inte tycker om svamp. Skulle kunna leva på sånt "bröd" o svampstuvning. Sen blev de lax me ris o nån currysås. De va jätte gott, men kändes nästan som att man åt kyckling o inte fisk. Till efterrätt blev de glass med maränger, chokladsås o lite annat sånt gott. Nu rullar jag fram!
Fick nåra paket idag också. Två från farmor o ett från pappa. Superfina kökshanddukar o lite pengar av farmor, o en t-shirt av pappa.

Sitter hos mamma helt själv nu o kollar på tv, funderar på o slå på en film. Får nog bli Remember Me eller Wanted, kan inte riktigt bestämma mej. Lär inte orka kolla så länge heller.


3 dagar kvar!

Skön dag. Slutade typ efter fysikprovet, som jag faktiskt tror gick ganska bra. Hoppas på de iaf.
Sitter i Jimmys lägenhet nu o kollar på one tree hill, har vart lite snäll o diskat också. Så nu är de bara o vänta på pappa som ska hämta mej här, o sen ikväll ska vi äta god mat o mysa med pappa o Camilla o alla.
Så jävla skönt att de är helg nu. På måndag åker vi, inge mer skola på ett tag nu!

jagälskarjimmy

Försökt packa lite mer idag, tror nog att jag snart är färdig med vilka kläder jag ska ha me mej iaf. Det är precis som me pluggandet, jag kan inte göra de ordentligt förns dan innan o då är de asbråttom me allt ist.. Men har ju hela söndagen på mej o packa allt också.
Har gjort knäck idag också, första gången jag gör de. Hoppas dom blev lyckade, men tror nog dom blev lite för mjuka. Dom smakar nog gott iaf.
Har inte pluggat nå alls idag heller. Tur att vi bara har en lektion imorn så jag kan plugga typ hela dan imorn.


tisdag

Hade nationellt prov i matte c på förmiddan. Skit svårt, men hoppas jag får godkänt iaf. Vart helt yr i huvet av allt tänkande. Efter skolan åkte jag till Storå för att ta spruta. Gick bättre den här gången, gjorde inte alls lika ont som sist. Lite konstigt att jag höll på o svimma förra gången, kan ju nästan säga att jag är van o ta sprutor, har ju gjort det ett antal gånger för allergin. Fast allergisprutorna gör ju inte nå ont alls o den här sprutan gjorde skit ont, så måste vart därför jag blev så dålig första gången. Om fyra månader måste jag iaf dit igen för o ta sista sprutan, skönt att det bara va tre st.
Hade tänkt plugga lite fysik eftersom de är prov på fredag, men är helt slut. Får se om jag orkar plugga lite senare när jag har lagt mej i sängen. Kommer säkert inte bli nå plugg ikväll o säkert inte imorn heller, så de blir väl säkert som vanligt att jag får plugga som en jävla idiot dan innan. Så jävla dålig på o plugga..

6 dagar kvar!


måndag

Blev hockey me Rebecca igår på eftermiddan. De va riktigt kul, blev mycket skratt! O Linde vann faktiskt, måste vart för att vi va där ;) sen blev de mys framför tvn me glögg o pepparkakor o annat gott hos Jimmy

Nyss vart på lucia i skola, nu sitter jag på webdesign o inte gör nå alls.. Efter skolan blir de hem till mamma en sväng sen fram o kolla på löaskolans lucia. O förhoppningsvis hinner jag kolla lite mer på kläderna som ska me till Thailand. Känns som hela den här veckan kommer bli stressig.. Idag hinner jag bara hem en snabbis, imorn ska vi till Storå o ta spruta sen hem o packa ihop saker tills friluftsdan på onsdag som inte alls känns spec lockande. På onsdag o torsdag måste jag hinna skriva labbrapporter och plugga till fysikprovet på fredag, o på torsdag är de träning också. Vet inte när jag ska hinna packa allt, för de känns som att de är fullt upp i helgen också. Får kasta ner allt lite snabbt på söndagkväll eller nå.

packning..

Har precis börjat packa till thailand nu. Går ju inte så bra precis.. Tycker inte om o packa, tar typ me mej alla kläder jag har o känns som de är för lite samtidigt som de känns som att de är för mycket. Får ju inte ta me för mycket för då kan jag ju inte handla nå där nere heller.. Hoppas mamma kan hjälpa mej lite också :)
En vecka har jag på mej o packa allt nu :D

Fredagsmys!

Myst framför tvn hela kvällen med pappa o Jimmy. Först åt vi supergod mat som pappa gjorde, de blev kassler o ris med ädelostsås! Sen bakade jag o Jimmy en kladdkaka som va färdig lagom tills idol började. Så de blev massa gott hela kvällen ;) O Jay vann idol, fyfan va bra han är! Fast Minnah va bra hon också, men inte tillräckligt. Jimmy ligger här bredvid mej o snarkar nu, så jag tror jag ska göra samma sak faktiskt. Godnatt!


wilma♥

Världens sötaste tjej! :)
saknar henne.









dålig

Blir så trött på mej själv att jag aldrig kan göra som jag har tänkt.. Slutade tidigare än vad vi egentligen skulle idag o då tänkte jag att jag skulle gå hem o plugga o göra klart labbrapporterna men nej, inte orkar jag göra klart de. Blir väl ett ig i fysik ist bara för man är så slö. Måste verkligen försöka göra klart skiten i helgen men så blir de säkert inte. Är så sjukt trött på skolan o allt jävla plugg, skönt att de snart är lov så man får komma ifrån de i några veckor.
Träningen idag gick iaf mycket bättre! Bara lite jobbigt när man har sån sjuk träningsvärk i magen så man knappt kan röra på sej, men roligt vare. Kul att de är en träning till nästa torsdag också. Trodde sista träningen va idag men nu hinner jag ju va me på en träning till innan vi åker. De är riktigt kul, o de känns skönt o få röra på sej lite också för de behövs verkligen.


tisdag

Skönt med en ledig dag! Har vart med Rebecca hela eftermiddan och kvällen. När jag kom till Linde åkte vi o sola, så nu är båda helt illröda i ansiktet :) (y' sen va de träning, kändes inte som att de gick så bra för mej idag.. Bara tagga tills torsdag o hoppas de går bättre då! Efter träningen åkte vi o käka lite o sen drog vi till badhuset en liten stund. Längesen man skratta så mycket, riktigt rolig dag :)
Nu ska jag gosa ner mej i sängen o sova, godnatt! :)


GLAAAD!

Äntligen har jag fått mobilen fixad! :D Är så sjukt glad just nu! Jag och Matilda åkte in till Örebro direkt när vi hade slutat, och jag nästan sprang hela vägen till chipper. Tror faktiskt Matilda hade lite svårt o hinna me där ett tag ;) Va ju ganska rädd att den inte skulle vart klar fast dom sa de i lördags, har ju tagit sån tid o dom har ju sagt nya datum hela tiden o sen har det ändå inte funkat när dom sagt, men nu så! Sen blev de donkan en stund, och sen volleyboll. Linde vann över Örebro med 3-1 i set :) Rolig match..

Ska bli skönt o vara ledig imorn, men har massor att göra känns det som.. Tvätta, elda, plugga, träna o umgås me Rebecca ;) får väl se hur mycket plugg jag hinner me, känns som de är svårast att hinna..


...

Riktigt dålig uppdatering nu.. Men orkar inte blogga när jag är med Jimmy, och har inte haft tid heller.
Förra veckan va iaf riktigt skönt, och första volleybollträningarna gick super bra. Det va sjukt roligt! Taggar inför morgondagens träning nu. :)
Helgen har också varit skön. I fredags blev det myskväll hos mamma, Jimmy va med där också så det va mysigt. På lördagen åkte vi till Örebro för att handla lite julklappar, och jag hittade faktiskt ungefär det jag hade tänkt. Sen åkte jag hem till Jimmy och fixade mej o sen blev det inflyttningsfest hos Crille. Längesen det va fest, så de va kul! Igår blev en chilldag, kan inte påstå att jag va pigg precis. På eftermiddagen åkte vi upp till ishallen o kolla på hockey. Rätt tråkig match, Linde förlora..
Ikväll ska vi kolla på volleybollmatch i Örebro, men jag o Matilda ska åka in dit direkt efter skolan för jag ska äntligen få min mobil! Hoppas verkligen att den är fixad nu, dom sa i lördags att jag kunde hämta den idag, men litar ju inte riktigt på dom.. Blir iaf riktigt glad om den är fixad! :)

RSS 2.0