plugg

Stress plugga lite småföretagande nu, eftersom jag vart så dum o inte gjort de fast jag har haft hela kvällen på mej. Så nu är det bara o ta boken o börja läsa! Måste skynda mej för jag måste ju iaf se ett avsnitt av oth♥ sen innan jag somnar också :)
Imorn är det träning vid fem, hoppas de blir roligt. :) sen ska jag hem till älskling♥ o på onsdag gissar jag att det blir oth hela dan, om de inte blir lite fotografering me Rebecca :)
Den här veckan känns rätt skön faktiskt, träning imorn, ledig på onsdag, sovmorgon på torsdag + träning på kvällen och slutar tidigt på fredag. Får väl se till att de blir en trevlig helg också!

måndag

Dålig uppdatering.. Har vart hos pappa hela helgen och har inte orkat skriva nånting.
I fredags hämtade pappa mej o Jimmy i Linde, så åkte vi hem o käka o sen kom Jakob o Lina, och då blev det bad i tunnan. Superskönt! Men man blir jävligt trött av att bada så efter vi hade duschat kollade vi på tv en liten stund sen gick vi o la oss ganska tidigt. 
I lördags åkte vi till farmor på adventsmiddag. Våra kusiner va också där, de va riktigt mysigt. Och skit god mat hade hon gjort, typ nån kycklinggryta! :)
Söndagen va inte speciellt händelserik. Vi åkte en sväng till Camilla o fikade, och hon klippte pappa också.

Sitter just nu på webdesignen, men är färdig så har inte nå o göra.. Blir ännu segare nästa vecka när jag måste sitta hela lektionen ( 2h o 40 min ) och inte göra nånting. Men ändå skönt att vara färdig så man iaf inte behöver stressa för o bli klar i tid sen :)
Idag ska jag försöka plugga, småföretagandeprov imorn och matteprov på torsdag. Småföretagande brukar oftast inte vara så svårt iaf, men känner att matten kommer gå helt åt helvete. Fattar absolut ingenting! :S

Va tvungen att gå till bussen imorse, 20 minuter i -12 grader är inte roligt! Är fan fortfarande som en jävla isbit..

torsdag.

Skön dag! Hade sovmorgon o började kl 10, hade en lektion o sen slutade jag. Gick hem till Jimmy o nördade oth i min ensamhet i några timmar. Åkte hem vid halv fyra, käkade o drog på volleyboll vid halv sex. Ganska roligt o spela idag, bara lite tråkigt när man hamnar i fel lag o det går skit dåligt.. När vi hade spelat klart träna jag o Matilda lite tills på tisdag, då ska vi ju börja träna i Linde. Börjar bli riktigt taggad! Lite nervös också kanske.. Känns inte precis som att man kommer va så duktig, o de känns lite konstigt o börja nu helt plötsligt. Men hoppas de blir roligt! :) Åkte iaf hem från volleybollen vid nio, så jag är helt slut efter allt springande.
Imorn är det äntligen fredag! Ska hem till pappa o bada tunna, de ska bli riktigt skönt. Hoppas på en rolig helg!


SOMMAR!


thailand

Typ en månad kvar tills vi åker! :D Ska bli så sjukt skönt, slippa kylan i några veckor :)






söndag

Spenderade halva lördagen och hela söndagen i Uppsala känns de som. Men det har verkligen vart en rolig helg. Lindes damvolley lag vann semifinalen igår, och idag vann dom finalen, Svenska cupen! Har också sett lite när herrarna spelat, det är helt sjukt vad duktiga dom är. Dom servar och smashar så sjukt hårt, och dom är så jävla snabba, det är riktigt häftigt att se faktiskt :D
Kollade också på Marcus innebandy match igår kväll, och dom vann. :)
Jag börjar faktiskt bli riktigt sugen på att börja spela i Linde, men vill inte börja själv och ingen verkar vilja börja med mej.. Hoppas att det blir nå iaf, vore riktigt roligt! :)


myys

Härlig myskväll med mamma framför tvn :) åt klyftpotatis och kyckling o kollade på Just Like Heaven. Sen lyckades jag sova mej igenom nästan hela idol. Men det har vart en riktigt skön kväll. Kul o vara själv med mamma lite, va längesen.
Imorn åker vi till Västerås o hämtar Jocke, sen vidare mot Uppsala, Fyrishov, för att kolla på Svenska cupen. Linde är ju med o spelar. Sen åka till Hallstahammar o kolla på Marcus innebandy match. Förhoppningsvis blir det Uppsala på söndag också, om Linde går vidare till final. Känns som helgen består av väldigt mycket bilåka, men de är de värt! :)

torsdag

Totalt ovärd dag. Började 10 och skulle ha utvecklingssamtal, men min mentor hade vart så smart o gett oss en tid när han inte ens va där! Han va i örebro.. Hade en lektion o slutade jag halv tolv, va inte hemma förns ett, rätt segt. Känns som att jag inte har gjort nå på hela dan, ska bli skönt med lite volleyboll ikväll.

RSS 2.0