valborg

Väldigt dålig uppdatering dom senaste dagarna, men har inte orkat skriva nå.

Var på Boda Borg igår med mamma, Matilda, Jimmy och Jocke. Det var riktigt roligt, men är ju jäkligt jobbigt. Dom andra fick sej i alla fall ett riktigt skratt när jag skulle försöka vara spindel.. Tror aldrig jag gör om den banan. Fattar inte hur jag kan vara så sjukt osmidig. :o Jag kom ingenstans i det där jävla spindelnätet. HAHAHA!

Sitter och väntar på Jimmy nu, sen blir det fest. Hoppas det blir en riktigt rolig kväll! Börjar bli ganska taggad nu iaf :) Men vet fan inte vad jag ska ha på mej. :o Verkar inte ha nå bra kläder alls. Måste verkligen försöka gå ner lite i vikt nu för inga kläder sitter bra längre.. :( haha

storstädning är niiice, verkligen!

Dålig uppdatering! Men har varken haft tid eller ork att skriva nå. Har inte så mkt att säga heller. Jobbade igår, och sen följde jag med min snygging in till Linde för att gratta söta Wilma som fyllde år! :) sen hem till löa igen och kasta sej i säng. Idag blev det jobb igen, och blev klara på posten, så nu är det bara lite på apoteket kvar sen får jag också lov i några dagar. :)

Nu ska jag sova, så jag orkar in till Linde imorn bitti. Man är ju inte allt för taggad på morgonen när man kliver upp! ;)

påskdagen

Soligt och skönt idag också. Solat och hjälpt mamma lite med att rensa ute. :) Sen åkte jag till Linde en sväng för att äta supergod påskmat hos Thomas och Birgitta. :) Tack så jätte mycket för maten! :)  Och Jimmy följde med till Löa igen så ikväll hoppas jag på massa mys.
Imorn är det ju dags att börja jobba, fast det är röd dag. Men vill få det där färdigt så fort som möjligt så man kan få lite lov sen. Hoppas på att det är sånt här fint väder i minst en vecka till så man hinner sola lite till. ;)


GLAD PÅSK!

Den här dagen är ju helt otroligt härlig! Är som vilken sommardag som helst! :o varit ute i solen hela dagen känns det som. Ligger på gräset och solar och har det skönt just nu. :) vid fem tiden blir det påskmat hos mormor med hela släkten, det ska bli riktigt trevligt. :)

GLAD PÅSK! :)

otaggad

Verkar ju inte bli som man hade hoppats ikväll, så då blir det antagligen lokalen med mamma. Inte speciellt taggad, men kanske lite roligare än o sitta helt själv hemma.
Hoppas ju fortfarande på myskväll, men verkar ju inte som att det blir så..

lov!

Nice dag igår. Slutade tolv, gick och åt på Bellas med Jimmy och Jennica, sen handlade vi lite. Vid halv fyra ungefär åkte jag, Rebecca och Jennica till Löa. Sen tvättade vi bilen och spelade lite volleyboll. Det var ju riktigt varmt och skönt ute igår.
Runt sex-sju började jag och Jennica förbereda maten lite och vid sju kom Malin och Elin. Vi grillade och pratade massor. Super trevlig kväll med massa god mat! :)

Idag blir det nog en lugn dag, hoppas på att det ska bli lite varmare ute så man kan sitta ute och njuta, och sen hoppas jag på en riktigt mysig myskväll med Jimmy också!


onsdaaaag

Helt slut i kroppen, städat hela eftermiddan och kvällen, och träningsverk efter träningen igår. Så nu blir det en lugn kväll framför tvn. :) är fortfarande konstig i magen, känns som jag mår lite halvt illa till och från. :s hoppas det har gått över till imorn. Kort dag i skolan imorn, riktigt skönt. Hoppas på fint väder imorn också. Blir grillning med Jennica, Malin och Elin så det måste fan bli fint väder! ;)

Längtar efter en riktigt mysig myskväll med film och gos med min älskling, men det blir väl inte av än på ett tag..

filmis

Tar och sätter på Det Bästa med Felix Herngren, som jag fick av Matilda när jag fyllde. :)
Känner att jag är bra trött så kommer nog inte orka kolla så länge. Ska bli skönt att sova. :)

tisdag

Äntligen är snart denna tisdag över. Inte en allt för rolig dag i skolan.. Blir bara tråkigare och tråkigare, och värre och värre för varje dag som går. Blir så irriterad. Undrar fan hur jag ska orka ett år till. Men fan bara ett år kvar, så hoppas det går fort! :) Dagen avslutades i alla fall bra med en jobbig träning, nu är jag helt slut i kroppen. Hade vart härligt att ha nån att mysa med nu, innan man ska sova, men nej han är ju och festar. ;) Lite skönt att vara helt själv en kväll ändå. :) haha.
Nu ska jag bara glo på tv resten av kvällen! :)


Sötan! :)


soliga, underbara måndag!

Sitter ute i solen och njuter, och för första gången i år ( i alla fall här i Sverige ) är bikinin på! Hur härligt är inte det?! :) lite senare kommer Jennica in och hälsar på. Ska bli riktigt trevligt, var ju bra längesen man sågs! Och så är det så underbart väder ute, så blir nog lite sommarkänslor när man tänker på vad vi gjorde i somras. ;)

Bra härlig dag i skolan idag också. Först upp och städa, sen hem och sova lite för att vid strax före tolv bege sig till skolan för att ha idrott och design. Efter idrotten skulle vi på en föreläsning som tog en kvart typ, efter det fick vi sluta. Så vi slapp designen! :)

örebro!

Grillade igår, och sen blev det en oväntad tripp till Örebro. Hade sån tur att jag fick lite att dricka av Tommy, så den här gången hade jag faktiskt roligt. ;) Och så har jag ju Jonas att tacka för min 18-års present, JAG ÄR INTE BAKIS IDAG! :D

Lite senare blir det att åka till Löa en sväng. Min söta kusin fyller ju år imorn, så idag ska det firas! :)

sunshiine

Skönt att man redan känner sej bättre. :) Tror inte jag har nå feber, och hostar inte alls lika mycket. Men ganska ont i huvudet..
Solen skiner och det är supervarmt ute, men blåser lite för mycket som vanligt. Ska nog ut och sätta mej i solstolen snart igen. :)


..

Överlevde filmen ;D den var faktiskt inte alls så läskig som jag trodde. :p nu ska jag vänta på att min snygging kommer hem, fast somnar nog innan. :)

scaaaary

Fyfan för feber. Troligen haft feber typ hela dan och bara legat och kollat på tv. Men blev i alla fall en sväng hem till pappa som bjöd på supergod mat. :) påväg från löa till Linde hade vi lite bråttom eftersom jag ville se en film, så såklart lyckas vi köra ifatt någon som övningskör.. I 50km/h! :o
Nu ligger jag och kollar på ghost ship. Har aldrig sett den, och tror inte den är så jätte läskig. Men fan, hatar att kolla på skräckfilm själv, blir ju mycket läskigare då! :o haha. Får se hur jag klarar mej.

förvirrande

Bokade uppskrivning och uppkörning idag. :) Sen skickade jag sms till mamma och berättade, så svarade hon redan visste det för vi fick brev om det igår.. Så jaa, nu har dom blandat ihop mej med den där andra Josefine igen.. Jävla idioter! Fast dom tiderna hon hade verkade ju helt okej, så skulle gärna ta dom. Men måste ju ner och prata med dom om det, och se om det har blivit fel.
Dom är så dumma som inte kan ha ett bättre system och kolla personnumret ordentligt på varje person! Tror dom inte att folk kan heta samma sak eller?!
Förra gången jag var där nere skulle jag betala nån annans webtester också. Det kan dom ju glömma! Tycker dom borde kolla så det är rätt person lite noggrannare.
Jaja, vi får se hur det blir. Kan ju alltid hoppas att jag får dom där tiderna eftersom dom gjorde fel. ;)

sick again

Kul att man verkligen börjar bli sjuk igen.. Hostar hela tiden. :(
Var duktig och städade bilen idag i alla fall. Ser inte så mycket skillnad, men den är lite fräschare. Nu ligger jag helt död i sängen och kollar på tv.

min kropp är död

Fan va skönt jag ska sova i min säng i natt! ;) träningen idag var riktigt jobbig, men även riktigt rolig. :) var ju inte allt för taggad innan pga medicinen och ryggen, men det glömdes snabbt bort när träningen väl började. :) efter träningen blev det lite mys i soffan med mamma och syster. Gjorde lite fruktsallad och kollade på hockeyn! :) nu ska jag krypa ner i min mjuka, sköna säng och vila ryggen och alla muskler. Godnatt :)

kortis

Blev en kort promenad. Försökte även springa lite men min jävla hals ville inte riktigt ha samma tempo som jag ville. Och tydligen blir astman värre när jag har ont i halsen också, så för första gången på riktigt länge var jag tvungen att ta astma medicin.. Men det var nog mest för att det gjorde så jävla ont i halsen när jag hostade.. :( Nu ska jag vila bort astman med en film och lite plugg. :)

pluggtisdag

Pluggat, pluggat, pluggat! Usch, nu känner jag mej spyfärdig på det här. Tar mej ut på en liten promenad i det fina vädret istället. Ser ju fint ut fortfarande i alla fall. Och när jag kommer hem slår jag nog på en film, känner att jag behöver få vila lite i alla fall.
Hoppas träningen i eftermiddag går bra, börjar få ont i halsen. :(


hallonpaj

Nyss bakat en hallonpaj, fast jag inte trodde jag skulle orka göra en. Blev inte i närheten av lika god som mammas var i fredags, men går att äta ändå. Blir nog godare när den är kall också. :)
Perfekt pluggfika tills imorn. :) Får se hur det går att träna imorn också, har ju fortfarande sjukt ont i ryggen. Fattar inte vad det är för fel, ibland gör det skit ont och ibland känns det knappt. :s


Mumma!!

Det blir grillat idag med! :) men idag blir det ännu godare för det blir kyckling och potatissallad.

Nu känns det fan som sommar ute! Satt ute i en solstol och pluggade lite tidigare. Så länge solen sken kunde jag lika gärna setat där i bikini för det stekte riktigt mycket. Synd bara att det blir lite små kyligt så fort det blåser eller solen går i moln. Nu är det bara att hoppas på fint väder i några dagar till. Finns ju risk att det kan bli lite små kallt, och imorn ska det tydligen bli regn också.. :/

MEN KUUUL!

Har trott as länge att det är omprov på fredag, så har inte börjat plugga nå alls knappt.. Sen ser jag nu att det är imorn!! :o VAFAN!!! :@ Kommer ju gå åt helvete igen bara för det.. Fan va irriterad jag blev nu! Jävlajävla skiiiiit! Då blir det inget sola idag då, får bli plugg hela eftermiddagen och kvällen då.

uuuusch

Trött, seg och asont i halsen.. :( Vill bara ligga hemma i sängen och inte göra ett skit. Men blir förhoppningsvis klar med webdesignen, då kanske man slipper komma hit dom andra lektionerna. :) Får se om jag har mycket kvar att göra.
Funderar på att sola efter skolan, vore ju skönt.

daaamp

Internet cpar sej när man ska gå in på elevcentralen..
Kul att det inte funkar när man verkligen tänker
göra det ordentligt.. Och nu har världens bästa
hotell börjat, så nu kan jag inte börja heller, för då
kan jag inte koncentrera mej. Får väl bli efter det kanske,
om det fungerar då..


springfeelings

Har haft en superbra helg! Fredagen var jätte trevlig, och det kom mycket folk. Hela köket var proppat med folk. Men kul var det. Åt god soppa som mormor hade gjort och sen blev det hallonpaj och ananaspaj till efterrätt! :) Fick massa fina presenter, och även lite pengar.

Idag blev det grillat. Det var verkligen supergott. Grillat lär ju vara det bästa! Och det har varit riktigt varmt idag, fast solen knappt har vart framme. Nu är det verkligen vår! :) Gräset börjar till och med bli grönt på vissa ställen. Nu är det inte långt kvar tills sommarn, och jag LÄNGTAR! Så nu ska jag ta och göra en repetition igen, så jag kanske kan få körkort snart. :)

färga

Måste fan snart färga håret. Det ser förjävligt ut.. Haha.
Men kan inte bestämma mej om jag ska ha ljus eller mörkt.

Vad tycker ni? :)


yess

Efter en kort och långsam promenad ute i det superfina och sköna vädret känner jag mej faktiskt lite bättre. Men är fortfarande riktigt trött.. :s Nu ska jag hoppa in i duschen!


Snyggingar! :*

-

Frida hade ett så himla fint inlägg på sin blogg.
Värt att se, man blir ju nästan lite smått tårögd..

vår!

Våren är här! Men det blåser lite för mycket. :( Skulle vara riktigt skönt om det slutade blåsa..
Tänkte ta mej ut på en liten kort promenad i solen och hoppas på att det kan få min jävliga huvudvärk att försvinna. Känns inte kul att ha ont i huvudet och vara trött idag.

pussssss

Det är fan sjukt vad trött jag är nu. :s Slutade ju vid tolv idag och sen åkte vi runt lite. När vi väl kom hem var jag så trött så jag tänkte faktiskt sova lite, men sen skulle Jocke och Jimmy ut och åka lite så hängde med dom. Vill ju att det ska hända lite om dagarna i alla fall. :) Så vi åkte runt typ hela eftermiddan/kvällen och jag kände mej inte ett dugg trött. Sen vid åtta när vi kom hem blev jag plötsligt skit trött och fick sjukt ont i huvudet, skumt..

Hade jobbig idrott idag, precis som jag ville. :) Det enda jobbig var att jag fick skit ont i ryggen som vanligt.. Vi körde i alla fall flowin, nå skumt träningssätt som man tränar muskler som man inte brukar använda. Sen blev det ingen träning för Matilda var sjuk och då struntade jag också i det eftersom jag har så ont i ryggen..

Nu ska jag hoppa ner i sängen! Måste vara pigg imorn när det kommer massa folk. :)

städat hela kvällen!

Usch, är helt slut nu. Har städat och plockat och fixat i köket och på lite andra ställen tills på fredag. :) Så nu är det i alla fall lite rent och inte så himla mycket saker över allt. Och alla bord och stolar är fixade nu och det borde finnas platser till alla. :) kommer kanske runt 25-30 st om alla kommer. :)

Imorn är det redovisning på engelskan.. :/ usch känns inte för roligt. Måste ju prata i minst 3 min så hoppas jag inte pratar för fort så det inte blir tillräckligt mycket. Och efter det blir det lite idrott, hoppas på en ganska jobbig idrott eftersom det var längesen jag rörde mej nu känner jag. Sen blir det Örebro med älskling, men får inte veta vad vi ska göra! :@ Är helt tokig, och nyfiken! ;) Får hoppas det inte är något allt för jobbigt. ;)

död!

Usch jag känner mej helt död. As trött och helt borta typ.. Men idag åker jag i alla fall hem till Löa en sväng :) Måste hjälpa till att städa och fixa en massa tills på fredag. :) Blir ju fullt hus då ;)


Saknar! <3

photoshop

Försöker lära mej photoshop lite nu när jag har lite tid över.
Är ju inte speciellt bra, men kan ju kanske bli tillslut. ;)
Har inte skit bra bilder heller men måste ju testa med nåt så fick bli såhär!

Ja, vi har grävt ner våra ben! ;)

engelskatal..

Usch, setat och skrivit engelska till det jag ska säga på onsdag. Måste ju prata i minst 3 min. Skit svårt att hitta tillräcklligt mycket om choklad så att det jag har skrivit ska räcka.. har setat i snart tre timmar och jag är fortfarande inte klar, så får skriva klart resten imorn, måste ju lära mej allt jag ska säga också. Nu ska jag kasta mej in i duschen o sedan lägga mej i sängen med Jimmy, han följde ju med till Löa i alla fall! :)

tips, tack!

Måste köpa en ny foundation nu! Men vet inte vilken jag ska köpa..
Någon som har tips på bra foundation som verkligen sitter hela dagen?!
Har haft Giordani Gold från Oriflame förut, men tycker inte att den sitter kvar så länge, så skulle behöva lite bra tips nu! :)

måndag

Känns inte kul att det är måndag nu.. Är helt slut och ville verkligen inte resa mej ur sängen i morse. Men måndagar är inte så jobbiga, dom går ganska fort. Det som känns jobbigast idag är ju att vi ska hålla på med livräddning och simning på idrotten.
Nu är det webdesign men är ju nästan klar, så jag sitter och skriver på idrottsuppgiften. Samma uppgift som vi hade i nian. Har för mej att den inte var så jobbig då, men nu känns den rätt dryg. Men vi fick ju fan jätte kort tid på oss att bli klara.. :s

Efter skolan idag åker jag hem till Löa. :) Mamma har satt upp lampan som jag fick i fredags, så ska bli kul att se hur det blev. :)  Men det är tråkigt att inte Jimmy vill följa med.. :(


hatar söndagar..

Festen igår blev helt okej, men lite synd att det inte blev nå krogen.. Men det blir väl fler gånger ;) Kommer kanske lite roliga bilder sen om jag orkar lägga in dom på datan.  
Söndag är lika rolig som vanligt. Men har ju ändå hunnit städa och göra fint i lägenheten och tvättat och sånt. Så vi har i alla fall fått lite gjort idag. Men har en del saker som jag skulle gjort också..

Sitter och försöker photoshopa lite men det bara krånglar och vill inte riktigt funka, så nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen! Sen är det pensionärsjävlar. :)


fäääääääst! ;)

En bra dag igår. Fick massa pengar och lite andra saker. :)
Nu taggar vi fest ikväll! YEEES!
Sitter i Löa nu men ska snart åka in till Linde, tänkte faktiskt sola lite innan festen ;)

RSS 2.0