SKÖN DAG

Blev volleyboll idag, sex timmar. Tycker jag var bra gjort! :) Och det var riktigt kul!

Alfons är otroligt nog skit gosig idag, och det kan man ju inte klaga över. Så nu ska vi mysa och kolla lite Grey's innan det är dags att sova. :) Är ju tur att jag har någon att gosa med när jag är i Löa och Jimmy är och jobbar. Då får jag gosa med mitt andra♥


SOVDAGS!

Slutade tidigt idag, vilket var väldigt skönt när man inte mår riktigt bra.. Så jag åkte upp till Jimmy och käkade lite sen la jag mej bredvid honom i sängen, när han åkte till tandläkarn så passade jag på att sova lite. (a'
Sen gick vi och hyrde film. Beck - Levande Begravd. Den var bra, men Beck är ju Beck och dom börjar ju på och bli rätt lika.. :)
Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. Hoppas att jag känner mej bättre imorn för då är det volleyboll. :)
Godnatt!


INTE NÅ TRÖTT..

Fyfan va trött jag är.. I morse när klockan ringde kände jag mej as pigg men nu är jag skit trött.
Helgen blev helt okej. I fredags blev det Nora med Johanna, det va riktigt kul fast det inte var super drag. Och i lördags åkte jag till Örebro för att träffa Jennica och sen gå ut på satin och kolla när Mohombi spelade. Folk överallt och svettigt som fan, men det vare värt. Kan ju bara säga att han ser mycket bättre ut i verkligheten än på bild. Och man kände ju igen nåra låtar som han spelade också. Men så är det ju lite irriterande att vissa människor måste vara så jävla dumma i huvudet och försöka göra illa folk för att kunna tränga sej fram..


RENT & FINT

Det blev rent i lägenheten i alla fall. Jimmy åkte iväg en sväng och när jag är själv blir det plötsligt mycket enklare att städa, vet inte varför jag känner så.. Skumt. Men var ju bra att han åkte iväg så det blev dammsuget i alla fall. :) Om jag hinner så skurar jag imorn. Nu är det i alla fall skönt att vara i lägenheten, rent och mattorna är på fast dom borde tvättas, men jag står inte ut utan en enda matta längre. Nu är det riktigt mysigt här inne. :) Och vi ska försöka tvätta dom snart, det måste vi!
Nu måste jag springa ner och hämta sista tvätten som hänger på tork!

great!

Disken och tvätten är nästan avklarat nu. Men städningen verkar det inte bli nå med för Jimmy ville inte städa och jag tänker inte göra det själv. Plus att mitt huvud värker som fan! Fattar inte varför det blir så jämt efter skolan.. :s
Så eftersom det inte blir nå städning så ska jag nog inte göra ett skit, kolla på nån film eller nå kanske. Ska nog ta och göra några av psykologifrågorna också så man har det gjort. Vore ju nice att bli av med det.
Imorn har vi sovmorgon! Så jävla skönt, och så slutar vi tidigt och det är ju perfekt för sen måste jag ju hem och göra mej iordning och så eftersom jag ska till Nora! :D

Hoppas på att det här blir en toppen helg! Nora imorn på noramarken och hotellet där, och sen på lördag blir det satin med Jennica. Mohombi spelar då! Borde bli grymt!



efterlängtad!

Idag kom äntligen lönen! Kan inte klaga. :) Men vill göra så mycket för pengarna. Måste spara lite till studenten. Men så vill jag köpa massa, typ en juicecentrifug (stavning?) och kanske lite kläder, plus att jag vill åka och storhandla en massa mat och sånt, men finns ingen plats att göra av allt. Och så vill jag göra en tatuering.. Och så måste jag ju ha lite pengar till bensin och till fest och sånt. Så får se hur mycket av pengarna jag kan använda. Tycker själv att jag är ganska bra på att spara (a'

Idag är det nog tvättning, städning och diskning som gäller, hoppas bara att Jimmy orkar för jag vill inte hålla på själv. ;)
Det är i alla fall något som verkligen behövs! Och så måste vi verkligen tvätta våra mattor snart för det börjar bli lite tråkigt att inte ha några mattor..


tattoo!

Sitter och letar tatueringar! Finns ju hur mycket snyggt som helst, men vet inte riktigt vad jag vill ha. Eller jo typ kanske, men törs inte göra nån stor det första jag gör och nå små som är fina hittar jag ju knappt inte. :(

En lektion kvar, sen åker vi till Löa! :) kanske tar med Alfons också ;) haha


helt ointressant!

Nu för tiden verkar alla ämnen i skolan handla om att man ska analysera ALLT! Och i varje ämnen verkar man analysera på olika sätt, aldrig på samma sätt, men ändå är det typ lika svårt varje gång. Hatar ordet analys nu för tiden.. Måndagarnas bästa lektion kommer nog vara fotografisk bild, även om vi var tvungna att analysera där med, men det verkar soft och ganska kul. Man kommer få göra det man känner för, om jag har fattat rätt. 
Allt som är bra med vårat schema är tydligen i början på veckan. En enda rolig lektion på hela veckan och den ligger på måndagen, och på tisdagar slutar vi tidigt, resten av dagarna suger vårat schema. Skulle vilja sluta tidigt och ha den roliga lektionen mitt i veckan, det vore ju det bästa. Nej nu måste jag sluta prata om skolan, blir ju trött bara av att tänka på den ;) haha.

Alicia berättade idag att hon hade gjort ångbad för ansiktet, tyckte det lät som att det var värt att prova det, så det har jag gjort idag. Kan ju säga att det funkade riktigt bra. Man ska ju göra det ungefär en gång i veckan så det får nog bli så att jag gör det antingen varje söndag så att man är fräsch när en ny vecka, eller på fredagar så att man är fräsch inför helgen! ;)

Borde sova nu, men tror att jag måste kolla lite Grey's först så jag kan somna. :) Är lite tråkigt att sova själv.. ♥



imorn åker vi till Löa en sväng! :)


onsdag

Jimmy är och håller på med bilen, så jag sitter här o glor. Lite småtråkigt att inte ha något att göra, och jag känner mej fan inte riktigt pigg så jag orkar inte ta mej ut på en promenad nu heller.. Skolan har ju börjat så den vanliga huvudvärken verkar vara tillbaka.



Den här tyckte Jimmy va snygg, vad tycker ni? :)

segt!

Kul.. Psykologi i typ en timme sen fick vi sluta, så nu har vi hål i typ två timmar till. Vad fan ska man göra då?!
Lust o åka hem och lägga mej o sova, men vill inte väcka Jimmy. :)



första dagen..

Jaha då var första dagen i skolan avklarad.. Kan inte påstå att jag är glad att vi har börjat igen, men det är skönt att det är sista året. Började bra, ska göra en muntlig framställning på ca 5 min.. :o Jag som älskar sånt, verkligen.. Men vi har fått en ny fysiklärare i alla fall, det är skönt. Hon verkade helt okej.

Jaha, vad ska man göra resten av dagen?


på semester i sverige!

Har inte riktigt tid att blogga nu när vi är på semester. Men tänkte ändå ta mej tid att skriva lite nu vad vi har gjort dom dagar som har gått. :)
I lördags började vi åka neråt. Vi stannade på en camping i Gränna o hyrde en stuga. Vi hade ganska fint väder så vi kunde sola på eftermiddagen och efter vi hade ätit spelade vi lite volleyboll och lite kort innan vi gick och la oss. På söndagen åkte vi vidare neråt. Hade hyrt en privat stuga utanför Karlskrona.
I måndags hade vi ganska font väder så vi åkte och kollade på två öar, sturkö o tjurkö. På tjurkö fanns en fin strand så där stannade vi och solade o badade o spelade massa volleyboll. På eftermiddan blev det sämre väder så då åkte vi in till Karlskrona och kollade lite där. Lyckades hitta ett par nya jeans och ett linne.
I tisdags hade vi lite sämre väder så då åkte vi ner mot Skåne och Österlen. Såg massa fina ställen. Och vi köats oss från regn varje gång vi klev ur biöen och gick runt och tittade. :) igår lämnade vi den lilla stugan i Karlskrona och började åka uppåt. Har hyrt en annan privat stugan från igår tills på lördag, i st. Annas skärgård. Här är det super fint. Nära till två fina badplatser, så hoppas vi får fint väder nån dag innan vi åker hem.
Kommer kanske några bilder från våran lilla semester när jag har kommit hem. :)

Jag saknar mina två älsklingar där hemma! ;)<3 men nu är det inte så långt kvar. :)

chokladmuffins

Det blev chokladmuffins från ett recept i nya boken och en glasyr från ett recept på internet. :)
Muffinsarna blev skit goda, riktigt luftiga och fluffiga, haha. Glasyren var inte så jätte god, men har inte smakat den ihop med muffinsarna eftersom den skulle stelna så jag hoppas att det blir godare ihop.

Förresten, jag vill gärna
ha lite filmtips! Spelar ingen
roll vad det är för film
bara det är något bra!

alfons♥

Nu är Alfons här! :) Hämtade honom i söndags. Så jäkla söt!



Igår var vi och grattade Moa-Lina. Då fick även jag presenter för att dom inte hade firat mej än. Jag fick en bok med recept på massa söta muffins. Så idag ska jag nog baka något tror jag. Får se om det blir muffins från boken eller om den blir någon annan sort. :)



Ska snart gå och handla, ska göra mat tills Jimmy kommer hem och sen åker jag och badar med Johanna. Härligt! :) Det är olidligt varmt i lägenheten!

RSS 2.0