måndag

Va i Västerås hela dagen igår. Åkte vid 10 o kom hem vid hal 9 på kvällen. Men roligt va de. Käkade lite när vi kom fram, sen letade vi på "The Studio". Så medan Matilda o Signe skulle bli fixade o sminkade gick jag på stan lite. Hittade ett par nya jeans, svart från gina. Behövdes verkligen eftersom mina favoritjeans nyss gick sönder.. :( Sen gick jag tillbaka o kollade när Matilda o Signe blev fotograferade. Skit fina bilder blev de, men fyfan va dyrt de va.. :o
När vi kom hem från Västerås va älsklingen hemma! :) ♥

Idag blire att gå till körskolan efter skolan, måste ju börja plugga nu. Imorn är de ju en månad kvar tills man blir arton ju! :D sen stannar jag nog i Linde o sover här eftersom de blir lite sovmorgon imorn. ;)


thailand


                               Saknar thailand! <3


gott med grekiskt

Varför går jag runt o är deppig o känner mej ledsen hela tiden? :( Kan inte nån bara komma o göra mej typ superglad, och göra nå riktigt kul me mej!
Vart i Örebro idag för att gratta farmor. Åt på grekiska kolgrillsbaren, absolut en restaurang jag kan rekommendera. Super god mat, och riktigt mkt mat fick man också! :) Kul att få träffa farmor också, blir ju inte så ofta.. :/
Sitter o kollar på tv nu, men ska nog fan snart gå o lägga mej, är ju helt slut.. O imorn bär de av mot Västerås, blir nog lite shopping för min del medan Matilda o dom ska fotograferas :) Sen hoppas jag verkligen att Jimmy kommer hit imorn kväll, har ju typ inte träffats på hela lovet.. :( ♥♥


gaaah!

Bara för att jag verkligen ville börja kolla på filmen så funkar den inte! :o
Texten o ljudet funkar bra, men bilden bara hackar o hänger sej.
FAN VA ARG JAG BLIR!


..

Fredag idag och snart är lovet slut.. Känns ju inte så kul att beöhva gå till skolan på måndag.
Idag har jag inte gjort ett skit. När mamma kom hem från jobbet spelade vi lite kort. Jag kom iaf tvåa ;)
Ikväll har vi myst framför tvn med god mat o lite spel. Ganska mysigt, men kunde ju vart lite mysigare.. Imorn ska vi in till Örebro för att överraska farmor som snart fyller. Blir nog mat på nån grekisk restaurang. :) Efter de får vi se vad som händer..

Kan inte riktigt bestämma mej om jag ska sova eller kolla på Due Date nu.. Va skit trött när vi låg framför tvn o kolla, men nu är jag ju såklart inte trött längre. Kan ju iaf börja kolla på filmen o hoppas att jag blir trött då. :)

Kollade på "Love and other drugs" igår. Den va bra! :)


besviken

Är så besviken, arg o ledsen..
Men de har väl förhoppningsvis 
gått över imorn.


Nirrimi

Om någon kunde vara lite snäll o lära mej fotografera som denna människa
så skulle jag bli vääääldigt glad! :)
Så fina bilder!


städning är ett måste!

Imorn (eller idag) har jag bestämt mej för att försöka städa lite på rummet. Hade ju bestämt att när jag köpte ny byrå till rummet skulle jag få bättre ordning. De är ungefär 5 månader sen jag köpte byrån och de är fortfarande lika stökigt o rörigt. Har kläder och saker precis överallt i mitt pyttelilla rum. Plus att varje gång jag kommer hem från pappa eller Jimmy me min väska som är full med kläder är jag alldeles för lat för att orka packa ur den. Nästa gång jag ska använda väskan står den fortfarande på golvet o är inte uppackad, så då måste jag kasta ur alla kläder på golvet eftersom jag har bråttom o packa för jag ska nånstans. Och när jag väl kommer hem orkar jag inte städa upp kläderna heller.. -.-  Men imorn ska jag försöka få undan de mesta, och röja bland alla gamla onödiga saker som jag har.
Är jätte dålig på att slänga gamla saker som jag inte använder, så snart kommer mitt rum svämma över av gamla onödiga saker o annat skit! Men imorn är de dags att ta tag i de! :)

besök bloggen!

Besök Rebeccas blogg, NU! Bara för att hon är min kusin och en riktig fiiiiiis! :D
OCH, hennes blogg är braaaaa ;)




scones

Precis bakat scones. Blir mys med de framför tvn senare med mamma. Matilda är ju med Lina o Jimmy ville inte komma hit som vanligt eftersom han inte har tid o va me mej utan hellre vill va me Tobbe.. Så ikväll blir de bara jag o mamma. :)


söting


Proffset! ;)

klacken

Ska snart åka upp till klacken en sväng för att kolla när min söta kusin åker slalom ;) sen blir de nog lite lunch på restaurangen där uppe med mamma. :) Äntligen kommit på hur man enkelt kan blogga från mobilen! Man går bara in på nytt inlägg o sen trycker man på ändra redigerare nere i högra hörnet, sen är de bara o skriva. Super enkelt! :)

♥♥


Saknar min lilla plutt redan! (a'
lir så ensamt när man sover själv.
Sängen blir så tom..


myskväll

Legat i sängen hela dan o segat. Inte känt mej så jättebra så har inte orkat göra nå. Vid halv sju orkade jag iaf ta mej hem till Löa. När jag kom hit hade mamma o Matilda fixat lite mat så de blev lite mys framför tvn. Sen spelade vi "Världens länder & flaggor", jag ledde typ hela tiden men i slutet lyckades Matilda gå om mej.. Inte skrattat så mkt som jag gjorde ikväll på as länge. De va riktigt roligt o mysigt faktiskt.

 

Värsta nördspelet, men ändå riktigt roligt!


chips&dipp

Orkade tillslut ta mej ur sängen o gå bort till affärn för o köpa lite chips o dipp.
Passar perfekt till solsidan o till nån film efter. :)


Remember Me



Precis kollat klart på Remember Me. Inte precis den bästa filmen jag sett, men den va inte dålig heller. Väldigt skumt slut.

Nu ska jag värma lite vitlöksbröd, orkar inte göra mat så de får bli de istället.

trött

Sitter i Jimmys lägenhet just nu o är helt slut. Jimmy är påväg till Örebro men jag orkade inte följa med. Kul att det känns som man håller på o blir sjuk precis när sprotlovet börjar.. Fast har ju känt mej hängig i snart två veckor, bara konstigt att de aldrig vill bryta ut ordentligt.

I fredags va vi till Jakob för han fyllde år. Tjockade smörgåstårta som en galning, va så sjukt gott! Varför äter man de bara vid vissa tillfällen? Typ tre gånger om året eller nå sånt. Tycker man kan äta de lite oftare, de är ju så gott. Fast de blir ju inte lika gott om man äter de för ofta, men man kan ju göra de nån gång ibland iaf tycker jag.
Igår va de volleyboll som gällde, Linde mot Örebro, o Linde vann. Hade nästan vart pinsamt om dom förlorat, eftersom Örebro ligger näst sist i serien o Linde ligger trea. Efter volleybollen blev det bowling me pappa, Matilda, Jimmy, Lina, Julia o Camilla. De va rätt kul, men de gick skit dåligt. Hade vart roligare om de hade gått bättre. Matilda förlora o jag kom näst sist. Sen skulle vi fira pappa som har fyllt år. De blev grillat, potatisklyftor o fetaostsås. Bra idé av pappa som kom på att han skulle grilla. Fick nästan sommarkänsla fast de är så kallt ute, o gott var de!

Igår kollade jag klart på OTH säsong 7. Har inte hittat säsong 8 så jag kan inte ladda ner den än. :o Vet inte hur jag ska klara mej, Quinn o Clay blev skjutna i slutet av sista avsnittet så jag måste ju bara få tag på säsong 8 så fort som möjligt. Men medan jag väntar måste jag ju ha nå annat o kolla på, så nu håller jag på o laddar ner desperate housewives.
Nu ska jag sätta på "Remeber Me" medan jag väntar på att DH ska ladda klart.


FAAAAN, blir tokig! lyckades trycka bort allt jag hade skrivit! :@ orkar ju inte precis börja om..
Måste bara säga GRATTIS till Jimmy♥ som äntligen klarade körkortet! :) Nu kommer han få köra runt på mej överallt ;)



helgen.

Fredagen va helt okej, blev en trevlig kväll med en massa prat o sånt. ;) nu är de bara o hoppas de blir nån lite större fest snart, de vore kul. Igår blev jag hämtad är i Linde av mamma o så åkte vi till Jocke i Västerås. Där blev de fika när vi kom fram o vid fem gick vi o bada bubbelpool o bastade. Sen blev de mys framför tvn resten av kvällen. Idag skulle vi gå på stan o kolla present till pappa o blev faktiskt färdiga för att åka till stan i skaplig tid. Kom till gallerian strax efter elva o märkte att affärerna öppna tolv -.- hann iaf hitta presenter till pappa plus skor o två linnen till mej. Har vart en riktigt mysig helg, bara synd att Jimmy har vart sjuk i flera dagar.. Just nu ligger sjuklingen o sover o jag kollar på "Catch and Release". En rätt så bra film, ganska rolig men på samma gång lite smått sorglig.


partyy!

Snart kommer tjejerna, blir en liten "fest" på typ 5 pers. Men hoppas på en riktigt kul kväll ändå! :)


tockisdag

Usch, sitter framför tvn o tjockar godis som fan. Pappa har ställt fram massa olika askar med supergod choklad, de kan man ju bara inte motstå! :o Kollar på Erin Brockovich, verkar rätt bra men kollar inte så noga så fattar inte så mkt.. Julia Roberts är iaf en bra skådespelare.
Åkte in till örebro en sväng på dan för att hälsa på farmor, som skulle gratta Matilda o pappa. Blev bjudna på jätte god mat, köttfärslimpa. Va in på telia också o skulle fixa abonnemang åt mej, men då skulle vi bli tvungna o skriva de på pappa eftersom jag inte är 18, o sen när jag är 18 o ska skriva över de på mej måste vi betala massa så de blev inget abonnemang än.. När vi kom hem från öre sjöng jag o Matilda lite singstar, vi va bäst! Matilda fick sms av Fanny, hon tyckte vi sjöng gulligt, HAHAHA! ironiskt.. Sen kom Camilla, Lina, Julia o Jakob hit. Firade Matilda, åt älgrullader o sen skit god tårta!
Riktigt trevlig dag.
Imorn ska jag in till Linde o kolla på volleyboll me mamma o Jocke, o först blir de lunch på restaurangen i arenan :) Ska bli riktigt kul!


fredag!

Skönt att de äntligen är fredag. Slutar snart men måste vänta på bussen i typ en timme.. Segt!
Ikväll blir de en lugn kväll framför tvn hos pappa. Synd bara att inte Jimmy ska me, de hade vart mysigt.
Imorn blir de en sväng till örebro o träffa farmor, sen hem o fira pappa o Matilda.


skitdag!

Den här dan började inte precis bra.. Riktig jävla skit dag! Hoppas den blir bättre.
Ska iaf försöka orka gå o sola efter skolan, men får se om jag orkar. Har ju tänkt göra de i typ en vecka men inte orkat ta mej dit än.
Känner mej riktigt slö o har träningsvärk i hela kroppen, kan knappt röra mej, så det får bli en lugn kväll.


RSS 2.0