fina dag♥

Super härlig dag. När jag hade vaknat gick jag ut för att sola lite, sen blev det bad med Jimmy, Linda, Jonas och Johanna. As skönt att få svalka sej lite. Och nu har vi nyss kommit hem från en och en halv timmes bowling med Linda och Jonas. Såklart var tjejerna snäppet vassare än killarna! ;) Linda vann och jag kom tvåa i alla fall. :d Hoppas det blir en match snart igen, det var riktigt kul. :)
Nu blir det en kvällsmacka och lite tv innan jobbet.
Hejdå♥


Midsommar!

Ikväll är det fest! Hoppas det blir riktigt kul :)

Var till Örebro igår med Matilda och lämna in min kamera eftersom den tydligen gått sönder.. Så får tillbaka den om två-tre veckor. Sen var vi ju tvungna att kolla lite kläder också, så jag köpte en ny svart tröja. :) och en t-shirt till Jimmy.

Glad midsommar alla! :)

monday!

Första natten på Meritor är avklarad. Gick bra, men var väldigt lite att göra så det var lite små segt. Och sov som en gris när vi kom hem, så det verkar inte bli nå problem med det. Nu är det bara tre nätter kvar den här veckan. :)
Lite senare ska jag hem till Rebecca och kolla in deras nya lägenhet. Blir en myskväll innan jobbet. :)


Blev en del kläder från Örebro i torsdags när jag och Linda var där. Nya shorts och nåra t-shirtar som man kan ha till, och även en tröja och ett linne. Det ar riktigt kul! :) Och vi var faktiskt hemma innan marieberg ens hade stängt! ;)

örebruu

Imorn blir det en sväng till Örebro med Linda! :d
Känns kul att åka dit när man faktiskt har pengar
så man kan köpa nå om man hittar. :)
Och kul att vara med Linda också. :)


rainyyyy

Idag har det i alla fall hänt lite. Eller har setat hela dan och kollat på tv, men vid fem när mamma hade kommit hem gick vi ut och tvättade bilarna. :) Lagom som vi hade börjat med den andra bilen så började det regna, så det var inte bara bilarna som blev blöta.. haha
Ikväll blir det nog lite tvmys i soffan med mamma. :)

Jag vill bara mysa ner mej i en skön soffa med massa kuddar och ett skönt täcke, med världens snyggaste, och kolla på en bra film! ♥
Vill verkligen ha en riktig myskväll!




Jag älskar dej, min snygging! ♥

:'(


nothing to do.

Seg och tråkig dag.. Finns inte mycket att göra när man är sjuk och inte orkar göra en massa. Har kollat film med Matilda i alla fall. Eller jag kollade mest själv. Going the distance hette filmen, den var ganska rolig. Sen åkte Matilda med mormor ner till västkusten, så nu är det bara jag och mamma hemma. Så imorn på dan får jag väl sitta helt själv och ha tråkigt. Hoppas jag känner mej ännu bättre imorn, skulle ju behöva tvätta bilen.
Nu ska jag nog ta och kolla på en film innan jag ska sova, det får bli the Bounty Hunter. :) Godnatt!


ibland behöver man bara en väldigt
liten överraskning för att bli glad.


sjuk..

Kul att man blev sjuk igår.. Feber och massa. Riktigt bra start på sommarlovet. Min enda lediga vecka sen ska jag jobba sex veckor i streck, så det börjar bra. Men tur att jag inte skulle jobbat nu i alla fall. :)
Snart ska nog jag och Matilda kolla på lejonkungen. Hahahha. Kanske blir något gott till det också. :)

I fredags tog världens snyggaste kille studenten♥, och Rebecca. :) Så det blev en massa firande och massa mat, och senare på kvällen blev det Linde med Malin och Elin.
I lördags åkte jag och Jimmy till Löa för att vara med ute på flotten. Hann inte vara ute så länge innan det började blåsa och så, men när vi kom hem blev det bättre så vi fixade lite mat och sen åkte vi ut på flotten och grillade, fiskade och mös!♥ Och sen vaknade jag upp med feber och skit ont i halsen igår, så då hände inte spec mycket..

Ska försöka lägga in lite bilder ikväll från studenten och så, men får se om jag orkar. :)

JAAA!

Kan nog inte bli gladare just nu!

Det här ska vi fira ikväll! :d


vaaaarmt!

Fyfan, lägenheten är som en bastu och jag har precis städat den. Kan inte påstå att det är skönt att städa när det är så sjukt varmt, men nu är det i alla fall fint i lägenheten. :)
Nu sitter jag bara och väntar, ska snart ta mej ner på stan. Hoppas det går bättre idag, börjar kanske bli LITE nervös nu, men jag hoppas att jag inte blir så jätte nervös.
Sen blir det fest! Får se om vi får fira eller tröstfesta. ;)

trött!

Ligger och kollar på Gossip Girl just nu. Ska snart gå ner på stan för att möta mamma och Matilda.
Är helt slut, har haft en seg dag i skolan. Först eng, då fick vi fika sen fick vi sluta, sen satte vi oss vid datan för att vänta på cad.. Satt väl vid datan i typ två timmar eller nå. Så fick vi se fysikprovet från igår. Fick g så jag är glad. Sen fick vi se matteprovet och hade g på det också. Sen gjorde jag konstruktionsprovet, gick ganska bra så hoppas på g där med. Skönt att alla prov är gjorda och förhoppningsvis godkända. Nu är det bara att koncentrera sej på att plugga till svenska provet på tisdag.

5 dagars ledigt nu, skönt! Hoppas det händer nå roligt. :)

RSS 2.0