uuuuusch!

Meeeeeeeeeen! Kul att det snöar dagen innan man fyller år! :( -.-  jaja, men hoppas verkligen det blir fint väder imorn igen. Orkar inte med all slask och skit, och denna jävla kyla..

MARABOU MANGO


Riktigt god!


städat lägenheten :)

Sådär, nu glänser det nästan överallt i längenheten. ;) Kan inte precis påstå att jag har städat mycket, men ändå är jag helt slut. Kan nog bero på att jag får så sjukt ont i ryggen direkt.. :( Så nu vilar jag ryggen lite, sen är det bara att ta tag i disken som idag inte är så mycket, som tur är. :)
När Jimmy har slutat sen så åker vi till Löa också, ska bli trevligt. :) Och nu är det bara idag kvar! ;)

trött

Hemma från volleybollen nu. Usch vilken spännande match! Älskar spännande matcher. Men tråkigt att dom inte vann idag.. :( Är helt slut nu, så ska ta och bädda ner mej i sängen och försöka få med mej älsklingen så vi kan mysa lite innan vi ska sova. :)
Skönt med kort dag imorn. Mindre skönt att jag ska övningsköra på morgonen, kommer ju vara helt död. Efter skolan måste jag i alla fall upp till lägenheten och städa tills på lördag! Börjar bli riktigt taggad nu!

-

ALDRIG någon som kommenterar! Fan va tråkigt det är. :(

Ett fel på fas f! :D Nu är det bara repetition och sluttest kvar, nu är jag på gång! ;)

chokladmuffins

Nej nu ska jag ta och baka chokladmuffins. Grymt sugen på ett par kladdig muffins nu! Och det kan ju bli gott tills på fredag också. :)


sista teorin!

Snart dags att dra sej ner till körskolan för sista teorilektionen! :D Äntligen! Och efter den blir det förhoppningsvis en promenad, om Jimmy är hemma när den är slut. :) Får hoppas det.

YES!

Äntligen klar med engelskan! Så nu är det bara att börja fundera på vad man ska prata om på torsdag.. Någon som har något bra förslag på vad man kan prata om i tre minuter på engelska?! :)

hemma

Nu är jag hemma. Har tre timmar på mej att bli klar med engelskan, borde ju inte vara så svårt att hinna klart. När den är färdig tycker jag i alla fall att jag förtjänar att kolla på stylisterna. :) Så nu ska jag plugga på så jag blir klar så fort som möjligt! ;)

Tar mej ett glas daim oboy! :)


promenad!

Nyss kommit hem från en härlig promenad runt elljusspåret med Jimmy och Tobbe! Hoppas vi orkar ta en runda imorn också. Kan ju behövas :) Imorn är det sista teorikursen också, niceee! Så sen slipper man den, men då måste man ju gå på tisdagsträningarna också ;) Men det är ju bara bra. :)
Nu blir det lite slapp framför tvn, kanske lite plugg om jag orkar, måste ju bli klar nu! Men är riktigt jobbigt när man måste hålla på o leta på i bevis till det man skriver i boken.. Men det löser sej. :)

omotiverad

Påväg hem från körskolan fick jag värsta motivationen till att plugga som en tok. Men så fort jag kommer innanför dörren så försvinner motivationen.. Och när jag väl börjar med själva uppgiften försvinner den ännu mer för att jag fastnar på någon fråga eller något som jag inte kan och då vill jag inte fortsätta.
Vad ska jag göra för att bli lite mer motiverad till att plugga?!

söting


otursdag?

Den här morgonen har verkligen inte börjat bra. Först ringer klockan 20 över 6, fast jag vet att jag ställde klockan på 20 över 7. Så jag stängde av den och sen slog jag på den igen så att den skulle ringa 20 över 7 istället. Men nej, det gjorde den ju såklart inte! :@ Men som tur var så ringde Jimmys klockan halv 8 så man vaknade ju i tid i alla fall.
Sen när vi är påväg till skolan så stannar bilen. Precis längst fram vid rödljusen också.. Och ingen jävel fattar att dom måste köra om för att vi inte kommer någonstans. Höll fan på och bli tokig där, ingen fattade ju ett skit. Och tog typ flera år innan nån kunde komma och hjälpa oss också. Men jaja, nu är jag i alla fall i skolan. Får se hur dagen slutar. Kommer väl krasha körskolans bil sen när jag ska övningsköra också. (y'

hundvakt?

Hittade en annons på blocket med en skit söt hund som behövde någonstans att vara i upp till 2 veckor i månaden. Den såg skit gullig ut. Och hur kul skulle det inte vara att ta hand om en hund?! :) kanske i alla fall skulle chansa och maila ;) haha nej, men det skulle ju vara kul i alla fall. :)

min helg

Har inte blivit nå bloggande alls i helgen. Har knappt vart hemma så jag har inte kunnat skriva. Men här kommer en liten sammanfattning av min helg.

I fredags hann jag bara hem och äta en sväng sen åkte jag och Jimmy till Löa för att sedan direkt fortsätta mot Västerås med mamma och Matilda. Där skulle vi gratta Marcus som fyllde 17. Fick våfflor eftersom det var våffeldagen, och en massa fika och god tårta. Vi sov kvar hos Jocke och igår var vi på en bilmässa, mest bara för att fördriva tiden liten innan vi skulle åka hem.
När vi kom hem från Västerås åkte jag och Jimmy direkt in till Linde igen och lite senare åkte vi in till Örebro. Åkte runt där inne hela kvällen. Var väl inte precis skit kul, jag fick skit ont i huvudet och det ville inte släppa fast jag tog tablett. Så jag var rätt seg och så i början. Men blev lite roligare sen när jag i alla fall vart och känna mej lite piggare och gladare. Kom inte hem förens kl 4 typ. Fast klockan var ju egentligen 3 men man ställde ju fram klockan en timme i natt så vi missade en timme.
Så idag har man vart riktigt seg. Sov länge och käkade frukost och tog det lugnt sen gick vi bort till Jimmys mamma och pappa. Har segat i soffan där hela dagen och nu är det dags att försöka ta tag i pluggandet när jag ändå har tid. Men känns roligare att spela the sims eller nå annat spel. Får se hur jag gör. ;)


LINDE VANN!

Och nu ska jag gå och lägga mej för jag är trött och jag längtar efter en mjuk och skön säng. Inte taggad på skola imorn. Men efter skolan bär det  i alla fall iväg till Västerås för att gratta Marcus. :)

!

Nej nu ska det fan bli lite ändring!


Ska snart dra mej ner mot körskolan för en körlektion.. Lite små segt, är inte så sugen. Men tiden går ju fort så det är snart gjort. När jag kommer hem vill jag ut och springa faktiskt, men måste plugga och göra mat också.. Får se vad jag hinner med innan volleybollen ikväll.

Ikväll är det sista kvartsfinalen. Lindesberg - RIG Falköping. Kommer bli sjukt spännande! Hoppas verkligen dom vinner så att dom går vidare. :)

Örebrooo

En härlig eftermiddag/kväll i Örebro med mamma och Matilda. :) Riktigt god mat på grekrestaurangen Hellas och mycket skratt! Nu är jag helt slut, börjar bli sjuk också, så ska gå upp och lägga mej och kolla på off the map och kanske grey's anatomy om jag orkar. :) Godnatt!

onsdag

Skönt, ingen lärare på caden. Så nu kan vi göra lite vad vi vill. ;) Men inte så kul med matte och fysik efter lunchen.. -.-
Efter skolan blir det en sväng till Örebro med mamma. :) Sen till Löa ikväll. Och imorn är vi lediga. Riktigt niiiiice! :D

smidig som ett kassaskåp i djungeln!

AAAJJ! Bröt handleden när jag skulle försöka få mitt feta arsle ur sängen för att hämta tvdosan som låg på bordet! -.- Jag är så sjukt smidig! Nej usch, nu ska jag lägga mej och i natt ska jag sova så sjuuuuukt skönt har jag bestämt mej för. Så godnatt!

tiiisdag

Precis kommit ut ur en varm och skön dusch, och nu ska jag fixa mej lite honungsvatten. :) Den här mördardagen fick i alla fall ett trevligt slut. Bakade kladdkaka och så kom Jimmys mamma och pappa och hälsade på. :) Men för övrigt har den här dagen vart helt förjävlig. Först riskettan, sitta och gäspa i typ 3-4 timmar och lyssna på en seg gubbe är bra segt. Och efter det var det bara att dra sej mot skolan för att skriva ett prov som inte gick speciellt bra.. Men det visste jag ju redan att det inte skulle göra. :) Men ska plugga hårt till omprovet ( försöka iaf ). Det enda bra med prov var ju att man slutade lite tidigare än vanligt, så hann hem en stund och vila och kolla lite på stylisterna, sen ner till körskolan för teorikurs.. Men nu är det bara en gång kvar :)
Nu är det en vecka och två dagar kvar! :)

hur många lingon finns det i världen?

Blev en trevlig kväll i alla fall. Slapp pluggandet. :) Istället blev det bio med mamsen, syster, Jimmy och Jonas. Hur många lingon finns det i världen. Den var både rolig och lite sorglig. ;) Nu sitter jag och dricker honungsvatten för att förhoppningsvis få bort halsontet, och kollar på ballar av stål. :) Mysig måndags kväll.
Har redan gett upp plugget. Fattar inte fysiken över huvud taget.. v=ds/dt och sånt skit. Kan inte delta skiten! Får försöka lära mej det till nästa gång annars..


var är det fina vädret?!

Skön måndag, riktigt bra start på veckan. Åkte in till Örebro en sväng för att gå på UF mässa eller nå sånt. Var där en lite stund sen åkte vi hem igen. Men att den här dagen var så skön kommer straffas med en mördar tisdag. Riskettan först, sen fysikprov och sen hem en sväng och äta sen ner på teorikurs hela kvällen.. Det blir lite mindre kul.
Nu ska jag väl försöka plugga tills provet imorn. Har inte pluggat nå än så länge, hade helt glömt att vi har prov imorn. Men vet ju redan att det kommer gå helt åt skogen, måste väl ha typ 80% rätt eller nå sånt. Hatar hans prov för dom är alltid så sjukt mycket svårare än det vi har gjort på lektionerna typ.


drygt med söndag

Nyss vart in en sväng och grattat Rebecca och Åsa. Ätit massa gott fika så nu är jag proppmätt. Nu ska jag inte göra nånting medan jag väntar på att bli hämtad för att åka tillbaka till Linde igen :)

Blev ingen fest igår.. :( typ alla banga, så bättre att ta det nån gång när fler kan. :) istället blev det en myskväll med Jimmy. Kollade på unstoppable, den var riktigt bra. :)

Nu är det mindre än två veckor kvar! :D

godaste maten på länge!

Har nyss ätit skit god mat som pappa gjorde. Älgkött och klyftpotatis, med ädelostsås. :) Nu sitter båda proppmätta och helt döda i soffan och kollar hockey. Är väl inte speciellt kul, men snart kommer förhoppningsvis Jimmy så då blir det nog en film och lite mys.
Börjar bli lite mer taggad inför festen imorn! :D Borde ju bli riktigt kul med rätt folk. :) haha.

superjobbiga fredag ;)

Halkan gick ju bra idag. Var inte precis som jag trodde. Det va faktiskt rätt kul, förutom att gå upp vid sex -.- haha. När jag kom hem somnade jag i soffan och har sovit till och från i typ tre timmar. Riktigt nice. ;) men är fan fortfarande trött :o får se vad som händer senare, pappa sa att vi skulle kolla film och så ikväll, hoppas Jimmy kommer så det blir lite mys i så fall :) imorn blir det troligvis fest iaf, ska bli kul! :)

tränat hela kvällen

Helt slut i kroppen. Tränade mellan 6 och 9. Men det va riktigt kul idag. :) Fast gick inte hela tiden riktigt som jag ville. ;) Nu är det dags att sova så jag orkar upp imorn, ska ju vara nere vid körskolan vid 7 imorn. :o Hoppas jag inte dör imorn iaf. ;)
Godnatt!

torsdag

Kom precis hem från körskolan. Körlektionen gick väl rätt bra idag. Och helt plötsligt hade jag tydligen sagt att jag kunde göra halkan imorn.. Usch! Får väl se hur det går. Kan ju alltid hoppas att nån man känner är med. :) Nu ska jag försöka vara lite duktig och göra klart fas c.

nu ska det bakas

Nu ska jag göra hallonsylt och baka scones. Blir kanske nå mer bröd när sconesen är färdiga :)
Märkte också att jag har rätt många kokböcker. Så om jag inte hade haft så dåligt med pengar hade jag haft mycket att göra nu. Men får räcka med lite bröd så länge. Kanske nå chokladmuffins eller nått sånt också. :)
Är sugen på att baka och göra massa saker just nu, men har ju inte så mycket saker hemma så jag kan det. :/
 

huuuuungrig

Sitter på cad och drömmer mej bort och längtar efter en goooood lunch på Bellas! Var så sjukt längesen man åt där. En bakad potatis med skagenröra låter så jävla gott! ;)
Och sugen på paj är jag också. Typ kycklingpaj eller kantarellpaj. MUMS!


GODNATT!

Nej nu ska jag ta och läsa några sidor i boken, sen ska jag sova. Ska bli riktigt skönt. Älskar min säng hos mamma, den är så skön! Helt perfekt mjuk och gosig. ;) Så det ska bli skönt att sova i den iaf en natt. Synd att man är själv bara.. :( Hade vart mysigt med sällskap. :)

i stort behov av rensning

Märkte alldeles nyss att jag verkligen skulle behöva gå igenom alla kläder jag har. Sortera, prova, slänga. Har för mycket gamla kläder som bara ligger och som inte blir använda. Och jag har massa kläder som jag inte ens minns att jag har.. -.- Måste göra en stor ändring i alla mina klädlådor! :)

-.-

Kom nyss hem från skolan. Mördartisdag som vanligt. Men slutade iaf lite tidigare än vanligt eftersom vi fick sluta när vi var klara med matteprovet. Usch, det gick verkligen inte bra på provet! Men hoppas på ett g iaf. ;) Ska snart äta lite o sen dra ner på teorikursen som börjar vid fem. Efter det åker jag till Löa. :)
Dryg dag idag. Trött som fan, kommer somna på teorin om det är lika segt som det brukar vara.

ballar av stål

Damsugit och skurat lägenheten. Tycker jag förtjänar vindruvorna som Jimmy kom hem med. :)

Sitter och kollar på ballar av stål nu, det är ju bra roligt! Skrattade sjukt mycket förra veckan åt han som drev med taxichaufförerna. Det var helt klart det bästa förra veckan. Får se vilket som blir det roligaste idag, dom två som har varit har ju vart ganska roliga iaf. ;)

hoppas ryggen blir bättre! :)

Nu ska jag börja med stabilitetsövningarna. Hoppas verkligen att ryggen blir bättre om jag gör dom övningarna. Ska verkligen försöka göra det så ofta som möjligt, typ varje kväll. Man kan ju göra det farmför tvn, tar ju inte långa stunden. :) Så nu ska min rygg fan bli bättre!


mellis ;)

Nu, lite ägg o macka. Sen troligtvis en promenad,
måste ju ut i det super fina vädret! :)

nedräkning

Nu är det två veckor och fyra dagar kvar tills jag fyller! Om man räknar med idag.
dom här två veckorna kommer gå fort nu när jag har nå att längta till, känner det på mej. ;)


usch!

Jaha, då har ännu en skolvecka börjat. Känns verkligen inte roligt. Den här veckan kommer vara riktigt seg. Är så sjukt trött idag, känns inte roligt. Får se vad som händer efter skolan. Blir väl som vanligt, sitta framför tvn o datan hela eftermiddagen och kvällen.. Jimmy skulle nog hålla på med bilen så jag blir väl själv.


söndag

Köpte inget i Örebro igår eftersom jag måste spara pengar.. Men vad sugen jag börjar bli på o köpa en riktigt snygg väska! :) efter Örebro blev det 20års fest hos Linus o Matilda. Det va helt okej. Mår ju som man förtjänar idag ;) fast har ju mått värre så de är rätt okej ändå :) senare blir det volleyboll i arenan, det är ju kvartfinal nu! Heja Linde! ;)

..

Helt slut efter en eftermiddag/kväll på gustavsvik med Jimmy, Matilda och Tobbe! Men kul var det :) tror jag är öm typ överallt nu också ;)
Snart bär det av mot Örebro för lite shopping på Marieberg o sen hälsa på farmor. Mkt trevligt! :)

chokladmacarons

Sitter och kollar runt lite och så hittar jag det här, hur gott ser det inte ut?! :o
Och hon visar väldigt enkelt och bra hur man ska göra allt.
Man blir ju inte lite sugen på att testa baka såna. :)

äntligen helg

Provet idag gick nog faktiskt ganska bra. Två frågor som jag inte skrev nånting på men dom andra tror jag faktiskt att jag kunde. Nu är det bara hoppas att det gick bra. :)
Kört en körlektion på körskolan också, gick bättre den här gången. Var även tvungen o boka riskettan så den blir nästa tisdag.. -.-

Var as hungrig när jag kom hem, bristen på fantasi och ork gjorde att det fick bli en hamburgare bara. Och så gjorde jag lite hallon och mjölk mix! :) Skit gott! Blir nästan som glass :)

Nu ska jag vila lite så jag orkar med Gustavsvik med min galna syster och min ännu galnare kille! :)


tröttt

Usch, skit trött! Tur att den här skoldan går rätt fort. Först prov sen gå o övningsköra. Sen kan jag gå upp o lägga mej o vila lite innan vi ska åka till gustavsvik. ;)

my back is killing me

Blev ingen träning för mej idag. Har för ont i ryggen. :( Måste kolla upp det, men dom säger väl säkert bara att det går över så småning om. Så blir väl bara tv hela kvällen.
Hade vart skönt o tagit en promenad men det spöregnar ju ute! :( Vill ha varmt o sol nu så man kan lägga sej på stranden o sola o bada hela dagarna o bara ha det skönt! :) LÄNGTAR!
Den här sommarn lär ju bli den bästa! :)

:)

Rebecca fick hjälpa mej med förslag till lunch.
Så dagens lunch blev lax :)



Men behöver fortfarande tips, kommer ju fler dagar. :)

hjälp?

Är uttråkad hungrig..
Nån som har nå bra förslag på nå god, nyttig, snabb o lätt mat? :)
Skulle behöva göra nåt lite snabbt nu.


slappar dag

Sitter här med en ansiktsmask på. När den har torkat ska jag hoppa in i duschen sen hoppas på att de händer nå kul. Om inte så ska jag nog göra ett till körkortstest.
Senare blir de solning me Rebecca :) Tur att nån kan dra me mej dit eftersom jag inte lyckas övertala mej själv att orka gå dit ;)
Ikväll är det träning också. :) Får se hur de går me min rygg, har ju så jävla ont! :( Ska nog försöka ta mej till vårdcentralen eller nå o kolla upp de snart, börjar bli rätt jobbigt när de aldrig går över.


-

Sängen nu, myyys!
O skönt me sovmorgon imorn igen. De behövs ju! ;)

körkortet närmar sej :)

Både fas a och fas b är klarade nu.
Fan de går ju rätt bra dehär! :)
Än så länge iaf ;)


trevlig eftermiddag!

Jag o Jimmy blev bjudna på pannkaka hos Tobbe o hans mamma. Så har setat där nästan hela eftermiddan :) Inte blivit nån promenad än, men vafan de spöregnar ju nästan ute. Lär ju frysa ihjäl isf.. :/ Men han slutar ju tidigt imorn så det kan ju förhoppningsvis bli en promenad då :)

Nu ska ett körkortstest göras klart, sen ska jag nog lägga mej o läsa lite i Elsas Mode. :)
Jimmy o Tobbe är ute i garaget o håller på me Jimmys bil, så det är lugnt o skönt i lägenheten nu ;) Får passa på o plugga o läsa lite då.
Hoppas det är nå bra på tv ikväll så man har nå o göra när man inte orkar läsa mer. :)


slö !

Om jag orkar ska jag försöka dra me mej Jimmy ut o gå eller springa idag. :)
Blir troligtvis en promenad eftersom de är så mkt is. Blir säkert han som får dra me mej
ist eftersom jag är så lat. ;)
Men nu vill jag fan göra något åt dehär. Rullar ju snart fram vafan! :o
De är fan inte bra alltså.. :(


onsdag

Längtar hem nu! Blir ju kycklinggryta me curry idag :) mums.

Har cad nu, skapligt segt.. Sen blir de matte o efter de fysik,
typ bara massa tänka-lektioner kvar nu. Får väl se hur de går.
Känner mej inte spec pigg på o räkna massa idag.


gott

Mamma har köpt semlor till ikväll :) gott!
Ska nog äta lite av brödet som jag baka också innan :)
Älskling är här så ikväll blir de mys!

studiedag !

Satte nyss in brödet i ugnen, o nu sitter jag ute i solen o pluggar körkortsteori.
Underbart att det är sol när man är ledig! :) Hur skönt är de inte ute. Synd bara att de blåser så mkt.
Senare åker man in till Linde för o gå på den där sega teorikursen.. -.- Efter de följer nog förhoppningsvis Jimmy med till Löa :)


ryyyck!

Skulle egentligen bloggat från datan, men den har tydligen fått ryck o vill absolut inte göra som jag vill, plus att den va skit seg. Fattar inte varför den blir så ibland.. Haft en super mysig kväll, men orkar inte skriva om den nu, kan uppdatera om de imorn. Orkar nog inte vänta på att datan ska vakna till så jag kan blogga där. Är skit trött så jag ska nog bara läsa nån sida i den blogg inspirerande boken o sen sova. Får se om jag ens lyckas hålla ögonen öppna tillräckligt länge för att läsa en sida.

namnsdagsfirande

Ikväll kommer mormor o Gunnar på mat.
Ska fira att jag o mormor hade namnsdag igår. :)
Va ju inte hemma då så får bli idag ist.
Myyyysigt! :)


nougattårta

Funderar på o baka nougattårta på onsdag hos Jimmy. Men får se om jag orkar o om jag har råd o köpa ingredienser. ;)
Den ser iaf riktigt god ut! :)

måndag

Sitter på webdesignen o håller på med min webshop. Går väl ganska bra, men den blir ju inte så snygg.. haha. Efter den här lektionen är de idrott sen design o sen slutar vi :) Blir o åka hem till Löa då, är ju lediga imorn, skönt! :) Blir väl kanske o plugga lite körkortsteori, o kanske lite annat plugg också. Har ju prov på fredag i konstruktion -.- lär ju inte gå spec bra..

sooool!

Soligt o vårigt ute, men vi sitter ändå inne för vi inte kommer på nå o göra.. :( men man får iaf riktiga vårkänslor när man går ut, nu är de bara o hoppas att våren är här o att de inte blir sådär kallt igen. :) Har namnsdag idag, Ebba! Så grattis till mej ;)

30 års festen igår va väl ganska rolig. Gott me smörgåstårta :) sen lyckades Chrille o hans tjej övertala mej o Jimmy att följa me till bistro. ;)

feest

Somna inte förns typ fyra inatt. Åkte runt på stan typ hela kvällen o va me när Jimmy skjutsa folk o så. Sen stanna vi nere hos Tommy ett tag innan vi gick hem o skulle sova. Så idag har vi sovit länge. :)
Ikväll är de fest, hoppas det blir kul! :)

elsas mode

Köpte en ny bok idag på bokrean.
Elsas Mode av Sofi Farman.
Hoppas den är bra, har inte läst så mkt
än men den verkar iaf inte skit dålig :)

träääning

Kom nyss hem från volleybollträningen. Inte tränat på skit länge, så de va skönt o göra de. :) o på torsdagar är de ju alltid kul o träna, tisdagarna brukar alltid gå så mkt sämre. O nu kommer jag ju inte kunna gå på träningen på tisdagar på nåra veckor på grund av den där teorikursen.. Är iaf helt slut nu så jag kommer sova gott inatt :)

Nu ska jag gosa ner mej i sängen me Jimmy o sen sova :) godnatt!

2/3

Vart på bio med Jimmy idag. Rebecca o Rikard blev också med. Kollade på "Min låtsas fru". Den va bra, skit rolig ibland, precis som dom flesta filmer med Adam Sandler. :) vi kom typ till Örebro vid 20 i sex o filmen började kvart över sex. När vi kommer till p-huset visar de sej att vi har för lite mynt och ingens kort fungerar i automaten, så Jimmy o Rikard får springa iväg o växla lite pengar. Blev stressigt, men vi kom typ precis när filmen börja så de blev perfekt, slapp ju reklamen. :)
Imorn slutar vi vid tolv, blir o käka då sen dra till körskolan för lite övningskörning, NERVÖST! Men de borde nog gå bra. :)
Jimmy ligger breve o snarkar, så jag ska väl också försöka sova innan jag blir tokig på hans snarkande. ;) Godnatt! :)

RSS 2.0