är det fina vädret tillbaka nu?!

Vilken härlig dag! Sjukt varmt och ganska mycket sol. :) Hann sola lite när jag kom hem från skolan. Såg också att det verkar bli fint väder hela helgen. Känns ju inte helt fel när man har långledig.
Hade fysikprov idag, och jag tror det var längesen det faktiskt kändes okej på ett fysikprov. Men vågar inte hoppas för mycket, då blir jag så besviken om jag får ig.. Har även skrivit klart engelska uppgiften nu, känns bra att man har det avklarat. :) Så nu är det två prov kvar för min del. Förhoppningsvis får jag göra konstruktionsprovet imorn så jag får det avklarat också. Och sen har vi nog det värsta provet på tisdag, svenska.. Tror att det kommer bli jävligt svårt. Kunna analysera typ tusen olika texter, plus kunna en massa om romantiken. Tidsepoker och sånt skit är fan inte kul.

Nu ska jag hoppa in och duscha och sen ska jag försöka sova. :) Börjar kännas att det inte är mycket kvar av den här terminen nu! :)


gillar inte fysik..

Lång och härlig sovmorgon idag. Och sen fick jag skjuts till skolan. Började vid tolv och slutade vid två ungefär. Riktigt skön dag, inte speciellt jobbig. Men så fort man kom hem var det bara att sätta sej med fysikboken och plugga. Har ungefär 30 sidor kvar att läsa igenom och försöka förstå.. Det är så sjukt svårt, men den här gången ska jag verkligen försöka få godkänt. Inte kul med omprov.. :/


Fysikboken är min enda vän den här kvällen..

lyckad lördagskväll :)

Hade en superbra kväll igår med Linda och Jonas! Först färga Linda mitt hår, så nu är jag svarthårig. ;) skulle bli mörkbrunt men just nu är det svart haha. Men är ändå nöjd. :) tack så jätte mycket Linda!<3 sen kollade vi på en skräckfilm som var rätt dålig. När filmen var slut gick vi fram på löafesten. Det var riktigt kul! Synd bara att det började regna för då vart det ganska kallt. Men ändå en riktigt lyckad och rolig kväll! :)

Idag har jag inte gjort spec mycket. Pluggat, firat morsdag med fika på caféet och spelat volleyboll. :) lugn och skön dag. ;) men jag känner mej lite depp..

första dagen avklarad :)

Första dagen på praktiken är avklarad och jag kan inte klaga. Det har gått skit bra, och tiden har gått riktigt fort. Hela veckan ska jag få vara på samma ställe som jag ska jobba på i sommar så det är skönt att lära sej lite nu, så man kan lite sen i alla fall. :) Men är helt slut i kroppen nu, så jag ska vila och försöka plugga lite.
Den här veckan kommer gå fort! :)

Är faktiskt lite stolt över mej själv. I morse gick jag ut och gick. Igår trodde jag aldrig att jag skulle orka gå upp och gå ut och gå innan jag skulle iväg till praktiken, men jag gjorde det! :) Om jag orkar ska jag försöka få med mej Jimmy ut en sväng ikväll om han vill det. Hoppas det inte blåser för mycket då, är ju typ storm ute nu..


no one is like you♥


seg kväll!

Mormor, mamma och Matilda var nyss här och vi var ner på Café Oscar och åt grillad smörgås. :)
Känner att humöret verkligen är på topp idag igen.. Eller inte! Är så uttråkad hela tiden, finns inget och göra och har prov hela tiden som är skit svåra som går skit och allt känns helt jävla värdelöst typ.. Men nu ska jag inte sitta här och klaga mer. Går ut på en promenad istället eftersom det inte händer något roligare.

Prov i konstruktion imorn.. -.-  Fattar typ dragning lite, men tryck och skjuvning verkar helt skumt. :s nån som kan hjälpa mej?!

ledig dag

Var ute på en promenad på förmiddagen och nu har jag nyss ätit frukost. Nu är det dags att ta tag i pluggandet, men är inte speciellt sugen.. Svårt att låta bli datan och the hills. ;p Men jag ska försöka att kolla igenom allt så att jag i alla fall kan lite. Men smart som jag är så glömde jag miniräknaren i skolan, så får försöka använda mobilen.

onsdagskväll

Precis kommit hem. Gick ut och gick vid sex typ, sen kom Jimmy och hämtade mej och vi åkte ner på stan och käkade. Sen åkte vi till Jockes garage och dom skulle fixa massa.. Det var väl inte precis skit kul, men satt ju i alla fall inte helt själv och glodde. :) sen när vi skulle åka hem gick bilen sönder.. Så nu får han åka prickig golf. ;d hahah.
Nu ska jag duscha av mej och sen lägga mej. Imorn är vi lediga så då ska jag plugga hela dagen.. (försöka iaf)


Jag vill ha en hund!

humöret på topp..

Humöret har nästan vart på topp hela dagen, tills typ fyra när jag märkte att mitt kort inte funkade och jag började bli riktigt hungrig. Plus att det inte skulle bli nån bio.. Ovanligt att jag blir grinig när jag är hungrig, nej! Fixade i alla fall pengar och gick tillbaka till ica för att betala. Tänkte att jag i alla fall skulle prova om kortet funkade, och ja men såklart så funkar det! Blir så irriterad att det inte funkade direkt..
Nu ska jag ta mej ut på en promenad, orkar inte bara sitta inne här och glo, men orkade inte följa med Jimmy till Frövi heller för jag känner att snart är jag skit hungrig igen och då är jag nog ändå inte så rolig att ha med för jag är bara grinig i alla fall. Så nu när jag ändå inte har nå annat att göra så tar jag fan en promenad! Hoppas att humöret kan bli lite bättre igen. :)

matteprov..

Försökt plugga matte nästan hela kvällen, men kan inte påstå att det har gått bra.. Känns inte så roligt med prov imorn, man har ju hunnit glömt hur man gör allting och man verkar inte komma på hur man gör när man försöker lära sej det igen. :s så vi får se hur det kommer gå. Hoppas på det bästa. Tog en paus i åliggandet ett tag också för att ta en skön kvällspromenad med mamma. Det var riktigt skönt, och nu ska jag fan försöka komma igång och ta mej ut på promenad oftare! Jag måste verkligen göra något, annars ser snart hela jag ut som en boll..

Imorn blir det bio med min snygging! :) FAST 5! :d

mysväder

Usch det spöregnar ute, och nu åskar det också. Riktigt skit väder. Men tycker ändå att det nästan är lite mysigt när det regnar ute.. Man vill bara mysa ner sej under ett täcke och kolla på film och bara mysa! 
Bättre att det regnar än att det bara är grått och tråkigt faktiskt. Verkar som att det kommer bli fint väder om några dagar igen så det är ju skönt. :)

Idag ska jag hem till Löa igen. Var där igår också men åkte tillbaka till Linde på kvällen. Idag ska jag sova där. Det ska faktiskt bli skönt att sova där. Var ganska längesen jag gjorde det känns det som. :)

bilder!

Sovmorgon imorn igen, är ju inte helt fel! :) Så morgondagen blir i alla fall inte jobbig. Men måste försöka plugga som fan när jag kommer hem. Får säkert inget gjort som vanligt.. Nu ska jag kolla på The Hills och sen försöka sova.

Här kommer några bilder från i fredags. ;)

Fler bilder finns på min fb!

guldhelg!

Har haft en riktigt rolig helg. Fast gårdagskvällen höll på att bli rätt seg, så ordnade det sej och den blev rätt rolig ändå. ;) Blev i alla fall fest både i fredags och igår, och jag hade skit kul! :d
Kommer nog lite bilder från i fredags sen också, om jag orkar lägga in dom. :)

:)

Ska nog snart gå och möta Linda! :)
Hoppas vi får en riktigt ROLIG kväll.


HAHA


Nu har jag till och med hunnit dammsuga och duscha också. Så nu är det bara fix kvar, men tror inte jag behöver stressa så mycket med det. Måste ta det lugnt en liten stund. ;) Hoppas i alla fall att det jag har bakat går att äta. :)

Ringde meritor idag också, äntligen. Verkar ju rätt okej, ska börja med att jobba natt så vi får se hur det kommer funka.. Men måste ringa dit igen för jag måste prata med en annan också. Lite segt att hålla på och ringa hela tiden, men ska nog fixa det imorn så man har det gjort också. :)

bakning

Bakar för fullt till min snygging som fyller år idag. :) Har bakat två kladdkakor och nu ska jag sätta igång och baka några muffins också. Men är lite rädd att dom blir misslyckad den här gången också. Förra gången blev dom ju brända uppe på, men ändå så kladdiga inuti att man inte kunde få bort dom från pappret.
Ska försöka skynda mej med muffinsarna så jag kan vila lite sen, känner mej helt slut!


Grattis älskling!♥

niiice

Den här dagen har gått riktigt fort. Var till skolan i typ två timmar och gjorde knappt ingenting. Sen hämtade mamma mej, vi åkte och handlade och sen hem och gjorde mat. Efter det åkte vi till skogen en sväng och bar lite ved, men var inte där så länge för det var så sjukt varmt. Sen hem och duscha och sen tog vi en tripp till Allmänningbo för att hämta Matilda, och jag fick övningsköra det sista. ;) så även om dagen har gått fort så har den i alla fall inte varit tråkig. Och imorn slipper vi sitta i skolan hela jävla dagen för vi ska tydligen till Stockholm på uf-mässa. Hoppas det inte blir för segt, men är mest glad att jag slipper mördar-tisdag så det blir nog inte så jobbigt imorn. :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn. :) Godnatt!

a new week

Måndag och en ny vecka i skolan.. Men veckan börjar i alla fall skönt med sovmorgon till tolv, och på onsdag är det studiedag så då blir det förhoppningsvis Örebro med Matilda. :)
Har nyss kommit in från en promenad. Det var redan sjukt varmt ute, nu känns det verkligen som att den riktiga sommaren är här. Och det är inte många veckor kvar i skolan! Börjar kännas lite stressigt att hinna med allt.. :s

Nu ska jag göra iordning lite frukost och fixa mej för att gå till skolan. Skönt med bara två riktigt softa lektioner idag. Sen åker jag till Löa! :)

hemma igen

Ligger i sängen och kollar på tv. Är trött som ett as fast jag har haft en ganska så lugn helg. Har haft jätte kul och mysigt med familj och släkt. :) Fiskat, vart ute på en promenad i solen och kollat när dom andra spelade brännboll. Vågade inte vara med och spela eftersom jag har fått så himla mycket ondare i ryggen.. :s
Kom hem vid halv ett idag så har vart ute i solen hela dagen och spelat volleyboll och typ fikat hela tiden. Efter den här helgen rullar man ännu bättre framåt.. Men ska försöka få ändring på det. Börjar med en promenad imorn förmiddag eftersom vi har sovmorgon. :)


Inte lagt in dom få bilder som togs, så det fick
bli en bild från förra gången vi var där! :)


kloten idag

Nationella gick väl sådär.. Men lär ju få godkänt i alla fall. :) Skönt att va hemma ganska tidigt också. Är svin trött, knappt sovit nå i natt. Så nu ska jag vila lite tills Jimmy kommer hem. Då ska vi åka direkt mot Kloten. :)
Blir troligtvis inga inlägg den här helgen, kommer nog inte ha tillgång till varken data eller internet så.. :)

kvällsmat

Får bli svampmacka och nyponsoppa till "kvällsmat". :)
Det ska bli riktigt gott, börjar bli väldigt hungrig nu.

slapptorsdag

Riktigt härlig dag idag. Inte gjort ett skit mer än hjälpt mamma att packa lite och städa iordning lite här hemma. Vart ensam hemma nästan hela dagen också, skönt det. :)
Mamma och Matilda åkte till Kloten vid fyra tiden, skulle egentligen också följt med men har engelska nationella imorn. :( Så lär gå på det, och sen åker jag och Jimmy upp dit när vi har slutat. :) Så det kommer bli en riktigt mysig helg med kusinerna. :)

Börjar bli lite uttråkad nu, kollat på the hills i typ två timmar. Sitter ensam och väntar på att Jimmy och Tommy ska komma och hämta mej, men dom är ju inte snabba.. ;) Hoppas dom kommer snart för jag vill inte komma till Linde för sent, tänkte faktiskt försöka orka mej ut på en liten promenad när jag kommer dit. Hoppas jag får med mej Jimmy också.

GLAD!

Sjukt glad! Klarade det idag. :D Nu är det bara att vänta en vecka och se om det går hela vägen direkt! :) Hoppas verkligen det.

Har grattat Jonas idag som fyller 20. Han bjöd på smörgåstårta, det är ju aldrig fel. :) Och vid halv åtta åkte jag hem till Löa. Skönt att vara hemma en dag i alla fall. Är ju ledig imorn så då ska jag packa lite för på fredag åker vi till Kloten. :) Det ska bli riktigt kul, och mysigt. Hoppas på superfint väder med sol hela tiden!

snart gäller det!

Om lite mer än en timme kommer mamma och hämtar mej. :) Är knappt inte nervös än, jag förstår inte. Men är ju skönt det. Kommer nog bli sjukt nervös sen, så det är skönt att slippa det så länge som möjligt. ;)
Hoppas att det går som det ska! :)

tuesday

Idag var inte precis en härlig dag, som vanligt med tisdagar. Och känns ju inte bättre nu. Känner mej nästan lite grinig, men beror nog på att jag troligtvis är trött, och så börjar jag kanske bli lite nervös fast jag inte känner det själv. Imorn gäller det ju! Efter skolan idag blev det i alla fall mat på Bellas med Matilda och Jimmy. Bästa maten! Och efter det gick jag och Matilda till iis och kollade lite innan träningen började, och ÄNTLIGEN hittade jag en bra skinnjacka. :) I alla fall något att vara glad för. :)

Nu ska jag ta och kolla på minst ett avsnitt av The Hills, och sen ska jag nog försöka att inte somna för sent ikväll..


Håll tummarna för mej imorgon! :)

the hills

Börjat nörda en ny serie nu, The Hills, eftersom jag inte kan få tag på OTH säsong 8. Den är faktiskt riktigt bra tycker jag. Och så är den ju på riktigt också. :p haha. Men jag tycker i alla fall att den är sevärd!
Jag måste tydligen ha något att kolla på.


måndag

Första dagen i skolan är avklarad, och jag kan inte påstå att det var jobbigt. Hade orientering på idrotten och sen design som jag inte gjorde något på typ.. Men det blir värre imorn. Bara massa räkna och tänka hela jävla dagen, och slutar klockan 4. Dom har i alla fall flyttat träningen en halvtimme, så jag slipper stressa. Om Matilda kommer med bussen imorn bllir det nog mat på Bellas också, det är inte fel! :)

Hade tänkt ta en promenad idag, men känns nästan lite sent nu. Och Jimmy har åkt iväg nånstans så då måste jag gå själv.. Kan inte riktigt bestämma mej. Tur att det är träning imorn i alla fall. :)

lördagskvällen

Blev som tur var en riktigt lyckad kväll igår. :) Först kom lite folk hit en stund, men sen drog vi vidare till Vedevåg. Hade sån jäkla tur för där var Malin också! Hade nog inte haft lika kul om inte hon hade vart där. Alltid kul att festa med Malin! ;) Och tillochmed jag dansade som fan igår, fast det knappt inte va nå folk där. :p haha. Är glad att kvällen blev lyckad. :)

1 MAJ

Vart en riktig seg söndag idag, precis som det brukar.. Inte precis vart skit pigg, och det har inte vart nå fint väder, så har bara setat inne vid tvn hela dan. Kollade på Himlen är oskyldigt blå med Jimmy. Den va ganska bra, men lite skum. Har också hunnit gjort en till repetition idag. Hade fem fel så tyckte det var ganska bra faktiskt, var ju godkänd i alla fall. :) Måste ju verkligen plugga ordentligt nu i nåra dagar, det är inte långt kvar! :)

Inte kul att skolan börjar imorn igen.. Alldeles för kort lov! Men bara tre veckor i skolan sen en veckas praktik och sen är det inte mycket kvar. Så det kommer nog gå fort nu. :) Börjar i alla fall veckan med en lång sovmorgon, börjar inte förens klockan 12 ungefär. Minns inte om vi var tvungna att gå på webdesignen eller om hon skulle maila om man va tvungen att komma, men tror nog att jag kan ta sovmorgon imorn. :)


RSS 2.0